Limmy Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (Lxk-002) - 22X14 Cm - Minik Sevimli Hayvanlar

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
111.99 TL
102.58 TL
Kazancınız: 9.41 TL
Stokta
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (lxk-002) - Minik Sevimli Hayvanlar, 22x14 cm boyutunda olan bu defter, her türlü işinizi not almak için mükemmel bir seçimdir. Defterin etiketleri kabartmalı ve yapışkan olup notlarınızı kolayca kategorize etmenize olanak sağlar. Bu sevimli hayvanlarla dolu defter planlayıcı olarak da kullanılabilmektedir.

  • Boyut: 22x14 cm
  • Etiket tipi: Kabartmalı yapışkan etiket
  • Tema: Minik sevimli hayvanlar

Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (lxk-002) - Minik Sevimli Hayvanlar, işiniz veya kişisel yaşantınız için mükemmel bir yardımcıdır. Ürün, birçok kullanım için uygundur ve notlarınızı kategorize etmenize olanak sağlayan yapışkan kabartmalı etiketler içerir. Bu sevimli hayvanlarla dolu defter, 22x14 cm boyutuyla her yere rahatlıkla taşınabilir. Günlük planlarınızı yapmak için idealdir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Limmy

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Limmy Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (Lxk-002) - 22X14 Cm - Minik Sevimli Hayvanlar fiyatı ne kadar ?

Limmy Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (Lxk-002) - 22X14 Cm - Minik Sevimli Hayvanlar fiyatı 102.58 TL olarak öne çıkmaktadır.

Limmy Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (Lxk-002) - 22X14 Cm - Minik Sevimli Hayvanlar satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Limmy Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (Lxk-002) - 22X14 Cm - Minik Sevimli Hayvanlar En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Limmy Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (Lxk-002) - 22X14 Cm - Minik Sevimli Hayvanlar ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Limmy Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (Lxk-002) - 22X14 Cm - Minik Sevimli Hayvanlar ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Limmy Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (Lxk-002) - 22X14 Cm - Minik Sevimli Hayvanlar ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Limmy Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (Lxk-002) - 22X14 Cm - Minik Sevimli Hayvanlar ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.