Limmy Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (Limyl-039)-17X9 Cm- Rainbow Gezegen Unicorn

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
78.99 TL
72.35 TL
Kazancınız: 6.64 TL
Stokta
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bu sticker defteri, planlayıcı etiketi ve kabartmalı stikerler ile doludur - limyl-039 serisi. Rainbow Gezegen Unicorn tasarımı ve 17 x 9 cm boyutları ile birçok farklı amaç için kullanılabilir.

  • Sticker defteri: 17 x 9 cm boyutlarında, çok amaçlı kullanım için uygun. Kapakta Rainbow Gezegen Unicorn tasarımı bulunmaktadır.
  • Planlayıcı etiket: çeşitli renklerde ve boyutlarda mevcuttur, çantanızı, cüzdanınızı veya ajandanızı kişiselleştirmek için idealdir.
  • Kabartmalı stikerler: 4 farklı tasarımla bir arada sunulan kabartmalı stikerler, defterin sayfalarında kullanılmak için veya ayrı olarak kullanılabilmektedir.

Bu ürün, güzel tasarımı ve çok yönlülüğü ile her yaştan kişi için uygun bir seçimdir. Not tutma, hatıra saklama veya çeşitli eşyalarınızı kişiselleştirme amacıyla kullanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Limmy

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Limmy Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (Limyl-039)-17X9 Cm- Rainbow Gezegen Unicorn fiyatı ne kadar ?

Limmy Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (Limyl-039)-17X9 Cm- Rainbow Gezegen Unicorn fiyatı 72.35 TL olarak öne çıkmaktadır.

Limmy Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (Limyl-039)-17X9 Cm- Rainbow Gezegen Unicorn satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Limmy Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (Limyl-039)-17X9 Cm- Rainbow Gezegen Unicorn En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Limmy Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (Limyl-039)-17X9 Cm- Rainbow Gezegen Unicorn ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Limmy Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (Limyl-039)-17X9 Cm- Rainbow Gezegen Unicorn ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Limmy Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (Limyl-039)-17X9 Cm- Rainbow Gezegen Unicorn ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Limmy Sticker Kabartmalı Stiker Defter, Planlayıcı Etiket (Limyl-039)-17X9 Cm- Rainbow Gezegen Unicorn ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.