0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Lemi Shop Siyah Aynalı Cep Telefonu Sabitleyici Stand Katlanabilir Ayarlanabilir Telefon Standı

Kazancınız 9%
248.53 TL
227.38 TL
Kazancınız: 21.15 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

BUFFER® Siyah Aynalı Cep Telefonu Sabitleyici Stand Katlanabilir Ayarlanabilir Telefon Standı, hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlandı. Hem ofis hem de evde kullanabileceğiniz bu taşınabilir masaüstü stand, tüm cep telefonlarıyla uyumludur. Seyahatlerinizde, kafelerde veya istediğiniz herhangi bir yerde cep telefonunuzu sabitleyebilirsiniz.

Siyah renkli ve aynalı tasarımıyla şık bir görünüm sunan telefon standı, katlanabilir ve ayarlanabilir özelliklere sahiptir. Paket içeriğinde siyah aynalı telefon sabitleyici bulunmaktadır. Boyutları ise şu şekildedir: en: 1 cm, boy: 6 cm, yükseklik: 115 cm.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Lemi Shop

Sık Sorulan Sorular

Lemi Shop Siyah Aynalı Cep Telefonu Sabitleyici Stand Katlanabilir Ayarlanabilir Telefon Standı fiyatı ne kadar ?

Lemi Shop Siyah Aynalı Cep Telefonu Sabitleyici Stand Katlanabilir Ayarlanabilir Telefon Standı fiyatı 227.38 TL olarak öne çıkmaktadır.

Lemi Shop Siyah Aynalı Cep Telefonu Sabitleyici Stand Katlanabilir Ayarlanabilir Telefon Standı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Lemi Shop Siyah Aynalı Cep Telefonu Sabitleyici Stand Katlanabilir Ayarlanabilir Telefon Standı En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Lemi Shop Siyah Aynalı Cep Telefonu Sabitleyici Stand Katlanabilir Ayarlanabilir Telefon Standı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Lemi Shop Siyah Aynalı Cep Telefonu Sabitleyici Stand Katlanabilir Ayarlanabilir Telefon Standı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Lemi Shop Siyah Aynalı Cep Telefonu Sabitleyici Stand Katlanabilir Ayarlanabilir Telefon Standı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Lemi Shop Siyah Aynalı Cep Telefonu Sabitleyici Stand Katlanabilir Ayarlanabilir Telefon Standı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.