Altın Karma Sıvı Geçirmez Kapitoneli Yastık Kılıfı 50X70 Cm Su Geçirmez

Kazancınız 6%
Yaza Merhaba
199.00 TL
186.26 TL
Kazancınız: 12.74 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 14 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Altın Karma Sıvı Geçirmez Kapitoneli Yastık Kılıfı 50x70 Cm Altın Karma Sıvı Geçirmez Kapitoneli Yastık Kılıfı 50x70 Cm KAPİTONELİ YASTIK KILIFI SIVI GEÇİRMEZ ÖZELLİĞİ VARDIR Nefes Alabilen İki tarafı İnce Kumaş Orta Kısmı Silikon Dolgudur. İç Kısmı Sıvı Geçirmez , Hava Geçirgen Malzeme Fermuarlıdır , Fermuarı Kulpsuzdur Yıkana Bilmesi Yastığın Kirlenmesini Leke Tutmasını ve Kokmasını Önler. Yastık Kılıfı Yastığa Hava Geçmesini Engellemez. Yumuşak Kapitone Yastık Kılıfı Sayesinde Yastığınızın Ömrü Uzar. Yastık Kılıfının Ön ve Arka Kumaşı Narin İnce Ham Pamuktan Orta kısımda Silikon Dolgudur. Yıkandığında Yastık Kılıfının Pamuk Bezi Yumuşar ve Dolgunlaşır. Elde ve Makinada Deterjanla Narin Konumunda Yıkana bilir. 30 Derece Sıcaklığa Kadar Yıkana Bilir, Serilerek Kurutulması Önerilir. Ütü Yapılmaz Yüksek Isı Sıvı Geçirmez , Hava Geçirgen Malzeme ve Silikon Kısmına Zarar Verir. Boyut: 50x70 cm Renk: Beyaz

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Altın Karma

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Ebatlar (Ev&Yaşam):
50 x 70
Marka:
Materyal :
Pamuk
Renk :
Su Geçirmez


Sık Sorulan Sorular

Altın Karma Sıvı Geçirmez Kapitoneli Yastık Kılıfı 50X70 Cm Su Geçirmez fiyatı ne kadar ?

Altın Karma Sıvı Geçirmez Kapitoneli Yastık Kılıfı 50X70 Cm Su Geçirmez fiyatı 186.26 TL olarak öne çıkmaktadır.

Altın Karma Sıvı Geçirmez Kapitoneli Yastık Kılıfı 50X70 Cm Su Geçirmez satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Altın Karma Sıvı Geçirmez Kapitoneli Yastık Kılıfı 50X70 Cm Su Geçirmez En geç 14 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Altın Karma Sıvı Geçirmez Kapitoneli Yastık Kılıfı 50X70 Cm Su Geçirmez ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Altın Karma Sıvı Geçirmez Kapitoneli Yastık Kılıfı 50X70 Cm Su Geçirmez ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Altın Karma Sıvı Geçirmez Kapitoneli Yastık Kılıfı 50X70 Cm Su Geçirmez ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Altın Karma Sıvı Geçirmez Kapitoneli Yastık Kılıfı 50X70 Cm Su Geçirmez ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.