Sh-D6101 Kutulu 30 Parça Vahşi Çiftlik Hayvanları - Vardem Oyuncak

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
2,019.65 TL
1,950.98 TL
Kazancınız: 68.67 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Vardem Oyuncak SH-D6101 Kutulu 30 Parça Vahşi Çiftlik Hayvanları

Çocuklarınızın hayal gücünü geliştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış harika bir oyuncak seti olan Vardem Oyuncak SH-D6101 Kutulu 30 Parça Vahşi Çiftlik Hayvanları, çocuklarınızın eğlenceli bir şekilde oynamalarını sağlar. Bu sette çeşitli vahşi çiftlik hayvanları bulunur ve çocuklarınızın hayvanlarla etkileşime geçmelerini sağlar.

Bu oyuncak seti, çocukların hayvanları tanımasına yardımcı olurken aynı zamanda el becerilerini ve koordinasyonlarını geliştirmelerine yardımcı olur. Sette yer alan hayvan figürleri, gerçekçi tasarımları ve detaylarıyla çocuklarınızın hayvanları daha iyi anlamasına yardımcı olur.

Setin içinde 30 farklı vahşi çiftlik hayvanı figürü bulunur. Bu figürler arasında aslan, zebra, fil, maymun, kaplan gibi çeşitli hayvanlar vardır. Her bir figür kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve çocuklarınızın güvenliği göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır.

Vardem Oyuncak SH-D6101 Kutulu 30 Parça Vahşi Çiftlik Hayvanları seti, çocuklarınızın hayal gücünü canlandırırken aynı zamanda eğlenceli bir oyun deneyimi sunar. Çocuklarınız bu setle çeşitli oyun senaryoları oluşturabilir ve hayvan figürleriyle maceralar yaşayabilir.

Bu oyuncak seti, çocuklarınızın hayvanları tanımasına ve doğayı keşfetmesine yardımcı olur. Aynı zamanda sosyal becerilerini geliştirmelerine ve hayal güçlerini kullanmalarına olanak tanır. Çocuklarınızın saatlerce keyifle oynayabileceği bu oyuncak seti, onların yaratıcılığını ve hayal gücünü destekler.

Çocuklarınızın eğlenceli ve öğretici bir oyun deneyimi yaşamasını sağlamak için Vardem Oyuncak SH-D6101 Kutulu 30 Parça Vahşi Çiftlik Hayvanları setini tercih edebilirsiniz. Bu set sayesinde çocuklarınızın hayvanları tanıması ve onlarla etkileşime geçmesi kolaylaşırken aynı zamanda el becerilerini ve koordinasyonlarını da geliştirebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla VARDEM OYUNCAK

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Paket İçeriği:
Tekli
Yaş:
3+ Yaş


Sık Sorulan Sorular

Sh-D6101 Kutulu 30 Parça Vahşi Çiftlik Hayvanları - Vardem Oyuncak fiyatı ne kadar ?

Sh-D6101 Kutulu 30 Parça Vahşi Çiftlik Hayvanları - Vardem Oyuncak fiyatı 1950.98 TL olarak öne çıkmaktadır.

Sh-D6101 Kutulu 30 Parça Vahşi Çiftlik Hayvanları - Vardem Oyuncak satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Sh-D6101 Kutulu 30 Parça Vahşi Çiftlik Hayvanları - Vardem Oyuncak En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Sh-D6101 Kutulu 30 Parça Vahşi Çiftlik Hayvanları - Vardem Oyuncak ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Sh-D6101 Kutulu 30 Parça Vahşi Çiftlik Hayvanları - Vardem Oyuncak ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Sh-D6101 Kutulu 30 Parça Vahşi Çiftlik Hayvanları - Vardem Oyuncak ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Sh-D6101 Kutulu 30 Parça Vahşi Çiftlik Hayvanları - Vardem Oyuncak ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.