Zeyd Ticaret Scalp Massager Kafa Derisi Masaj Fırçası Ve Mini Saç Yıkama Aparatı Saç Derisi Onarıcı

64.90 TL
Tükendi
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kafa derisindeki kan dolaşımını artırmak, saç diplerini temizlemek, saç derisini beslemek ve saç sağlığına katkı sağlamak için İşte karşınızda bu şahane ürün: Scalp Massager Kafa Derisi Masaj Fırçası ve Mini Saç Yıkama Aparatı Saç Derisi Onarıcı.

Bu harika masaj fırçası ve mini saç yıkama aparatı, saç derisini temizlemek ve masaj yaparak kan dolaşımını artırmak için tasarlanmıştır. Kullanımı oldukça kolaydır ve her banyo zamanında rahatlıkla kullanılabilir.

Özellikler:

  • Kafa derisindeki kan dolaşımını artırır ve saça daha fazla oksijen ulaşmasına yardımcı olur
  • Saç diplerini temizleyerek kepek oluşumunu önler
  • Masaj yaparak saç derisini besler ve saç sağlığına katkı sağlar
  • Küçük boyutu sayesinde seyahatlerde kolayca taşınabilir

Bu ürün özellikle saç dökülmesi, kepek sorunu veya saç derisi problemleri yaşayan kişiler için idealdir. Saçlı deriyi temizlemenin yanı sıra, saçların daha güçlü ve parlak olmasına da yardımcı olur.

Bu şahane ürünü hemen sipariş verin ve saç sağlığınızı geliştirmeye başlayın!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Zeyd Ticaret
Renk :
Pembe
Yaş Aralığı (ana kategori):
Yetişkin

Sık Sorulan Sorular

Zeyd Ticaret Scalp Massager Kafa Derisi Masaj Fırçası Ve Mini Saç Yıkama Aparatı Saç Derisi Onarıcı fiyatı ne kadar ?

Zeyd Ticaret Scalp Massager Kafa Derisi Masaj Fırçası Ve Mini Saç Yıkama Aparatı Saç Derisi Onarıcı fiyatı 64.90 TL olarak öne çıkmaktadır.

Zeyd Ticaret Scalp Massager Kafa Derisi Masaj Fırçası Ve Mini Saç Yıkama Aparatı Saç Derisi Onarıcı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Zeyd Ticaret Scalp Massager Kafa Derisi Masaj Fırçası Ve Mini Saç Yıkama Aparatı Saç Derisi Onarıcı En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Zeyd Ticaret Scalp Massager Kafa Derisi Masaj Fırçası Ve Mini Saç Yıkama Aparatı Saç Derisi Onarıcı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Zeyd Ticaret Scalp Massager Kafa Derisi Masaj Fırçası Ve Mini Saç Yıkama Aparatı Saç Derisi Onarıcı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Zeyd Ticaret Scalp Massager Kafa Derisi Masaj Fırçası Ve Mini Saç Yıkama Aparatı Saç Derisi Onarıcı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Zeyd Ticaret Scalp Massager Kafa Derisi Masaj Fırçası Ve Mini Saç Yıkama Aparatı Saç Derisi Onarıcı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.