Sivas Gözde Mobilya Safir Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı Kahverengi

Yaza Merhaba
56,700.00 TL
45,643.50 TL
Kazancınız: 11,056.50 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Sivas Gözde Mobilya tarafından üretilen Safir Yemek Odası Konsol ve Masa Sandalye Takımı, evinizin dekorasyonuna şıklık ve zarafet katacak bir seçenektir. Bu takımı satın aldığınızda, içeriğinde 1 adet konsol, 4 adet sandalye ve 1 adet yemek masası bulunmaktadır.

Konsolun ebatları G 180cm, D 45cm ve Y 86cm'dir. Yemek masasının kapalı hali ise G 145cm, D 90cm ve Y 76cm iken açık hali G 180cm, D 90cm ve Y 76cm'dir. Bu ölçüler, takımın sizin için ideal bir şekilde yerleştirilebileceği bir alan yaratmanıza yardımcı olacaktır.

Takımımız 1. sınıf yongalam malzemeden üretilmiştir ve dayanıklı yapısıyla uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz bir seçenek sunmaktadır. Ürünler demonte şekilde gönderilecektir, bu nedenle kurulum işlemi tarafınıza aittir. Kurulum talimatları takımın içerisinde yer alacaktır.

Safir Yemek Odası Konsol ve Masa Sandalye Takımı'nın sandalyeleri tamamen ahşap malzemeden üretilmiştir ve birinci sınıf işçilikle hazırlanmıştır. Sandalyeler, kurulu şekilde size teslim edilecektir, bu sayede hızlı ve kolay bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu takım, şık tasarımı ve kaliteli malzemeleriyle evinize zarafet katarken, aynı zamanda rahat ve konforlu bir yemek deneyimi sunmaktadır. Çeşitli dekorasyon tarzlarına uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış olan bu takım, evinizin atmosferini tamamlayacak ve konuklarınızı etkileyecektir.

Siz de Safir Yemek Odası Konsol ve Masa Sandalye Takımı ile evinize şıklık katın ve unutulmaz yemek deneyimleri yaşayın!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Sivas Gözde Mobilya

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Malzeme (mobilya):
Suntalam
Renk :
Kahverengi


Sık Sorulan Sorular

Sivas Gözde Mobilya Safir Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı Kahverengi fiyatı ne kadar ?

Sivas Gözde Mobilya Safir Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı Kahverengi fiyatı 45643.50 TL olarak öne çıkmaktadır.

Sivas Gözde Mobilya Safir Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı Kahverengi satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Sivas Gözde Mobilya Safir Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı Kahverengi En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Sivas Gözde Mobilya Safir Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı Kahverengi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Sivas Gözde Mobilya Safir Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı Kahverengi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Sivas Gözde Mobilya Safir Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı Kahverengi ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Sivas Gözde Mobilya Safir Yemek Odası Konsol Ve Masa Sandalye Takımı Kahverengi ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.