LavinClothes Rose Renk Metal Kordon Beyaz Kadran Roma Rakamlı Zirkon Taşlı Kadın Saat Altın

Kazancınız 14%
100100e Özel%5 İndirim
435.78 TL
379.21 TL
Kazancınız: 56.57 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

- Saatin kordonunu bileğinize göre saatçide ayarlatabilirsiniz .- Ürünlerin özelliklerini kaybetmeden daha uzun süre kullanılabilmesi için, parfüm, su, deterjan, dezenfektan gibi sıvı kimyasallardan uzak tutularak kullanılması tavsiye edilir. Dikkatli kullanımda kararma yapmaz. - Su parfüm gibi etmenlere maruz kalmadığı sürece ürünlerimizde kararma, bozulma olmaz. Ayrıca teninizin bijuteri , kaplama ürünleri kullanmaya uygun olması gerekmektedir. (Bazı tenlerin karartma yaptığı unutulmamalıdır.)- Sağlıklı ve mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle ..

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla LavinClothes

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Cinsiyet:
Kadın
Kasa Materyali:
Çelik
Kasa Renk:
Beyaz
Kordon Renk:
Altın
Marka:
Mekanizma:
Quartz
Renk :
Altın
Yaş Grubu:
Yetişkin


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

LavinClothes Rose Renk Metal Kordon Beyaz Kadran Roma Rakamlı Zirkon Taşlı Kadın Saat Altın fiyatı ne kadar ?

LavinClothes Rose Renk Metal Kordon Beyaz Kadran Roma Rakamlı Zirkon Taşlı Kadın Saat Altın fiyatı 379.21 TL olarak öne çıkmaktadır.

LavinClothes Rose Renk Metal Kordon Beyaz Kadran Roma Rakamlı Zirkon Taşlı Kadın Saat Altın satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

LavinClothes Rose Renk Metal Kordon Beyaz Kadran Roma Rakamlı Zirkon Taşlı Kadın Saat Altın En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, LavinClothes Rose Renk Metal Kordon Beyaz Kadran Roma Rakamlı Zirkon Taşlı Kadın Saat Altın ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, LavinClothes Rose Renk Metal Kordon Beyaz Kadran Roma Rakamlı Zirkon Taşlı Kadın Saat Altın ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

LavinClothes Rose Renk Metal Kordon Beyaz Kadran Roma Rakamlı Zirkon Taşlı Kadın Saat Altın ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, LavinClothes Rose Renk Metal Kordon Beyaz Kadran Roma Rakamlı Zirkon Taşlı Kadın Saat Altın ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.