ROOM Romm Rom Lastık Tamır Spreyı (Spr, 400Ml) Süper Ürün( Hiç Ummadığınız Yerde Size Yardım Edicek

Kazancınız 10%
Yaza Merhaba
135.00 TL
120.96 TL
Kazancınız: 14.04 TL
Stokta
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

DİKKAT!!!!!!!!!!!!! MUTLAKA ARACINIZDA BULUNDURUN (PİŞMAN OLMICAKSINIZ )GERÇEKTEN İŞE YARIYOR BİR KAÇ KERE ŞAHİT OLDUM !!! Lastik Tamir Spreyi, patlak lastikleri değiştirmeye gerek kalmadan kısa sürede tamir edip şişiren lastik onarım ürünüdür.Otomobil, motosiklet, minibüs, panelvan ve hafif ticari araçların tekerleklerinde kullanımı uygundur. Tüm marka ve model otomobil ve jant tiplerinde kullanılabilecek şekilde üretilmiştir. ÖZELLİKLERİ / FAYDALARI Sökmeye gerek kalmadan patlamış lastiği anında tamir eder ve orta hızda aracın yol almasını sağlar. Lastik ve tekerleğe zarar vermez. KULLANIM ŞEKLİ Uygulamadan önce çalkalayınız. Subap deliği yukarıda olacak şekilde lastiği çevirin. Lastiğin havasını tamamen boşaltın.Tüp üzerindeki plastik hortumu subapa takın ve lastiğe ürün bitene kadar sıkın. Hortumu çıkartıp subap kapağını takın. Hiç gecikmeden yola çıkın. Bu şekilde ürün santrifüjlenir ve lastik içerisinde eşit şekilde dağılır ve tekerlek yürür hale gelir. En kısa zamanda patlak tekerleğin tamir edilmesi tavsiye edilir. TİPİK ÖZELLİKLERİ Görünüş Likit, süt beyaz Koku Kimyasal kokulu Yoğunluk@20?, g/cm3 1 Aerosol Gaz İçeriği Propan, Bütan, İzobütan

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
ROOM

Sık Sorulan Sorular

ROOM Romm Rom Lastık Tamır Spreyı (Spr, 400Ml) Süper Ürün( Hiç Ummadığınız Yerde Size Yardım Edicek fiyatı ne kadar ?

ROOM Romm Rom Lastık Tamır Spreyı (Spr, 400Ml) Süper Ürün( Hiç Ummadığınız Yerde Size Yardım Edicek fiyatı 120.96 TL olarak öne çıkmaktadır.

ROOM Romm Rom Lastık Tamır Spreyı (Spr, 400Ml) Süper Ürün( Hiç Ummadığınız Yerde Size Yardım Edicek satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

ROOM Romm Rom Lastık Tamır Spreyı (Spr, 400Ml) Süper Ürün( Hiç Ummadığınız Yerde Size Yardım Edicek En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, ROOM Romm Rom Lastık Tamır Spreyı (Spr, 400Ml) Süper Ürün( Hiç Ummadığınız Yerde Size Yardım Edicek ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, ROOM Romm Rom Lastık Tamır Spreyı (Spr, 400Ml) Süper Ürün( Hiç Ummadığınız Yerde Size Yardım Edicek ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

ROOM Romm Rom Lastık Tamır Spreyı (Spr, 400Ml) Süper Ürün( Hiç Ummadığınız Yerde Size Yardım Edicek ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, ROOM Romm Rom Lastık Tamır Spreyı (Spr, 400Ml) Süper Ürün( Hiç Ummadığınız Yerde Size Yardım Edicek ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.