0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Komfort Home Renkli Tek Kişilik Microfiber Yorgan 1 Yastık Nocolor-Ff3E5A0A

Kazancınız 50%
1,499.99 TL
749.99 TL
Kazancınız: 750.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Tek Kişilik Renkli Microfiber Yorgan 155x215 Cm Yastık 50x70 Cm 1 Adet Satın Aldığınız Yorganın Dış Kumaşı , %100 Micro İpeksi Dokunuşa Sahip Kumaştan Üretilmiştir. İç Dolguda,Metre Karesinde 300 Gr Yüksek Kalitede Silikon Elyaf Kullanılmış olup adet gramajı 1.500 gr/ad. dir. Yumuşak ve hafif olduğundan uyku esnasında ağırlık hissetmezsiniz,Bu yüzden konforlu bir uyku yaşarsınız. (During sleep is soft and light weight you do net feel, so you will have a comfortable sleep.) Hijyenik ve Kokusuz mikrofiber yorganlar antibakteriyel ve antialerjiktir. (Hygienic and odorles microfibre duvets antibacterial and antiallergic.) Kullanışlı ve Pratik kullanım sağlar.Katlandığında az yer kaplar sizi yormaz. (It provides usefol hand practical use, when foldet less space, it can not be tired.) Yüksek Hava Alma özelliği ile yıkaması ve kurutması kolaydır.Rutubet ve hararet yapmaz. (Washing and high breathability drying is easy. Humidity and temperature do that.) Ürünlerimiz Hollow Canjugated Silicone Fiber malzemeden üretilmiştir. (Silicone Hollow Conjugated Fiber Products. It is manufactured from the material.) Yıkama ve Kullanım Önerilerimiz: 30 derecede elde veya çamaşır makinasında bol su ile yıkayınız. Kuru temizlemeye uygundur. Çamaşır suyu veya ağartıcı kullanmayınız. Sıvı Deterjan kullanmanızı tavsiye ederiz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Komfort Home

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Boy / Ölçü:
155 x 215
Dış Materyal:
Mikrofiber
Dolgu Materyali:
Silikon
Ebat:
Unisex
Marka:
Renk :
NoColor-ff3e5a0a


Sık Sorulan Sorular

Komfort Home Renkli Tek Kişilik Microfiber Yorgan 1 Yastık Nocolor-Ff3E5A0A fiyatı ne kadar ?

Komfort Home Renkli Tek Kişilik Microfiber Yorgan 1 Yastık Nocolor-Ff3E5A0A fiyatı 749.99 TL olarak öne çıkmaktadır.

Komfort Home Renkli Tek Kişilik Microfiber Yorgan 1 Yastık Nocolor-Ff3E5A0A satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Komfort Home Renkli Tek Kişilik Microfiber Yorgan 1 Yastık Nocolor-Ff3E5A0A En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Komfort Home Renkli Tek Kişilik Microfiber Yorgan 1 Yastık Nocolor-Ff3E5A0A ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Komfort Home Renkli Tek Kişilik Microfiber Yorgan 1 Yastık Nocolor-Ff3E5A0A ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Komfort Home Renkli Tek Kişilik Microfiber Yorgan 1 Yastık Nocolor-Ff3E5A0A ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Komfort Home Renkli Tek Kişilik Microfiber Yorgan 1 Yastık Nocolor-Ff3E5A0A ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.