banadaal ® Mini Masa Çöp Kovası Plastik Tezgah Altı Geri Çekilebilir Yapışkanlı Görünmez Bölme Pratik Renkli

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
266.15 TL
257.10 TL
Kazancınız: 9.05 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Buffer Mini Masa Çöp Kovası Plastik Tezgah Altı Geri Çekilebilir Yapışkanlı Görünmez Bölme Pratik Masa altı çöp kutusuyla mutfakta işiniz kolaylaşacak Mutfakta banyoda ofiste çöplerinizi ve eşyalarınızı saklayabilirsiniz Masa altına ya da tezgah altına yapışmaktadır Yer kaplamayan yeni tasarıma sahiptir Çekmece formuyla düzenli bir görünüm elde edebilirsiniz Kullandığınız masa yada tezgahlarda size zaman ve yer tasarrufu sağlar Çok amaçlı kullanıma dolabilir Masa çöp Kutusu Nasıl Kullanılır? 1 İlk olarak kutudan ürünü çıkarın 2 Solda ve sağda bulunan bantları çıkararak masanın altına yerleştirin 3 Daha sağlam yapışması için biraz bastırabilirsiniz 4 Ürüne bir poşet geçirip kullanabilirsiniz Ayarlanabilir Masa Çöp Kovası Kullanım Alanları Ofis; Mutfak; Banyo; Kamp; Çorap çekmecesi; Takı; Makyaj Aksesuar; Balkonda mandallar için kullanılabilir; Ürünün Paket Ölçüleri En : 17 cm Boy: 17 cm Yükseklik: 17 cm Ürünün Paket İçeriği 1 adet x Masa Gizlenebilir Çöp Kovası

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
banadaal
Renk :
Renkli

Sık Sorulan Sorular

banadaal ® Mini Masa Çöp Kovası Plastik Tezgah Altı Geri Çekilebilir Yapışkanlı Görünmez Bölme Pratik Renkli fiyatı ne kadar ?

banadaal ® Mini Masa Çöp Kovası Plastik Tezgah Altı Geri Çekilebilir Yapışkanlı Görünmez Bölme Pratik Renkli fiyatı 257.10 TL olarak öne çıkmaktadır.

banadaal ® Mini Masa Çöp Kovası Plastik Tezgah Altı Geri Çekilebilir Yapışkanlı Görünmez Bölme Pratik Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

banadaal ® Mini Masa Çöp Kovası Plastik Tezgah Altı Geri Çekilebilir Yapışkanlı Görünmez Bölme Pratik Renkli En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, banadaal ® Mini Masa Çöp Kovası Plastik Tezgah Altı Geri Çekilebilir Yapışkanlı Görünmez Bölme Pratik Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, banadaal ® Mini Masa Çöp Kovası Plastik Tezgah Altı Geri Çekilebilir Yapışkanlı Görünmez Bölme Pratik Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

banadaal ® Mini Masa Çöp Kovası Plastik Tezgah Altı Geri Çekilebilir Yapışkanlı Görünmez Bölme Pratik Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, banadaal ® Mini Masa Çöp Kovası Plastik Tezgah Altı Geri Çekilebilir Yapışkanlı Görünmez Bölme Pratik Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.