ZEYDAĞ Premium Erken Hasat 2 L Soğuk Sıkım Zeytinyağı / Yoğun Ve Meyvemsi Tadın %100 Doğal Lezzeti

Kazancınız 46%
Yaza Merhaba
1,000.00 TL
558.79 TL
Kazancınız: 441.21 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Premium Erken Hasat 2 L Soğuk Sıkım Zeytinyağı / Yoğun Ve Meyvemsi Tadın %100 Doğal Lezzeti

Zeydağ Zeytinyağları, Akdeniz zeytininin eşsiz lezzeti ile kahvaltılarınıza lezzet katıyor. Premium serimiz, düşük asit ve yüksek polifenol bileşenlere sahip, yoğun ve meyvemsi tadı olan bir üründür. Kahvaltılarda ve salatalarınızda yoğun, meyvemsi tat sevenlerin tercihidir. Sabahları baharat ile karıştırılıp yenildiğinde ise doğal bir şifadır.

  • Doğal ve organik içerik: Zeydağ, Akdeniz'in verimli topraklarında yetişen organik zeytinlerden soğuk sıkım yöntemiyle elde edilir. Saf ve doğal lezzetin izlerini her damlada bulabileceğiniz Zeydağ, sofralarınıza sağlık dolu bir lezzet sunuyor.
  • Sağlık dolu besin değerleri: Zeydağ zeytinyağları, omega-3 ve omega-6 yağ asitleri, E vitamini ve polifenoller gibi sağlık için önemli bileşenler içerir. Beslenmenize katkı sağlayacak bu değerli içeriklerle sağlıklı yaşamınıza destek olabilirsiniz.
  • Kalite kontrolü: Zeydağ, ürünlerinin kalitesini ve güvenilirliğini ön planda tutar. Sıkı kalite kontrol süreçlerinden geçen ürünlerimiz, en yüksek standartlarda ve güvenilir bir şekilde sizlere sunulur.
  • Serin ve kuru bir ortamda saklayın: Zeydağ, sağlığınıza katkı sağlayan omega-3 ve omega-6 yağ asitleri, E vitamini ve polifenoller gibi zengin besin değerlerine sahiptir. Bu değerli içeriklerin korunması için zeytinyağını serin ve kuru bir ortamda muhafaza etmeniz önemlidir.

Zeydağ zeytinyağları ile doğanın saf lezzetini sofralarınıza taşıyın. Organik içeriği ve zengin besin değerleriyle sağlık dolu bir seçim yapın. Kalite ve güvenin bir araya geldiği Zeydağ, sizleri doğal lezzetiyle kucaklamaya davet ediyor.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Hızlı Market Sıralama Tipi:
Zeytinyağ - 1-4 lt
Marka:
ZEYDAĞ

Sık Sorulan Sorular

ZEYDAĞ Premium Erken Hasat 2 L Soğuk Sıkım Zeytinyağı / Yoğun Ve Meyvemsi Tadın %100 Doğal Lezzeti fiyatı ne kadar ?

ZEYDAĞ Premium Erken Hasat 2 L Soğuk Sıkım Zeytinyağı / Yoğun Ve Meyvemsi Tadın %100 Doğal Lezzeti fiyatı 558.79 TL olarak öne çıkmaktadır.

ZEYDAĞ Premium Erken Hasat 2 L Soğuk Sıkım Zeytinyağı / Yoğun Ve Meyvemsi Tadın %100 Doğal Lezzeti satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

ZEYDAĞ Premium Erken Hasat 2 L Soğuk Sıkım Zeytinyağı / Yoğun Ve Meyvemsi Tadın %100 Doğal Lezzeti En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, ZEYDAĞ Premium Erken Hasat 2 L Soğuk Sıkım Zeytinyağı / Yoğun Ve Meyvemsi Tadın %100 Doğal Lezzeti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, ZEYDAĞ Premium Erken Hasat 2 L Soğuk Sıkım Zeytinyağı / Yoğun Ve Meyvemsi Tadın %100 Doğal Lezzeti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

ZEYDAĞ Premium Erken Hasat 2 L Soğuk Sıkım Zeytinyağı / Yoğun Ve Meyvemsi Tadın %100 Doğal Lezzeti ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, ZEYDAĞ Premium Erken Hasat 2 L Soğuk Sıkım Zeytinyağı / Yoğun Ve Meyvemsi Tadın %100 Doğal Lezzeti ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.