Homethelife Pratik Ve Şık Çok Fonksiyonlu Ahşap 8 Kancalı Askı 1X Cok Renkli

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
99.90 TL
91.51 TL
Kazancınız: 8.39 TL
Stokta
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kıyafetlerinizi ve aksesuarlarınızı düzenlemek artık daha kolay! 8 kancalı askımız, sütyenlerinizden eşarplarınıza, kravatlarınızdan kemerlerinize kadar geniş bir yelpazede kullanım imkanı sunar. Estetik bir görünüme sahip olan tasarımı, gardırobunuzu düzenlemek için pratik ve şık bir çözüm sunar. Kullanışlı kancalarıyla eşyalarınızı düzgün bir şekilde asmanızı sağlar ve her bir kancanın dayanıklı yapısı uzun ömürlü kullanım sunar. Gardırobunuzda düzeni sağlamanın ve eşyalarınızı kolayca bulmanın keyfini çıkarın. Çanta askısı olarak da kullanılabilen bu çok fonksiyonlu ahşap askıyı bugün satın alın ve gardırobunuzu düzenlemenin pratik yolunu keşfedin! ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Homethelife
Materyal:
Plastik
Parça Sayısı (ev yşam):
1
Renk :
Cok Renkli

Sık Sorulan Sorular

Homethelife Pratik Ve Şık Çok Fonksiyonlu Ahşap 8 Kancalı Askı 1X Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

Homethelife Pratik Ve Şık Çok Fonksiyonlu Ahşap 8 Kancalı Askı 1X Cok Renkli fiyatı 91.51 TL olarak öne çıkmaktadır.

Homethelife Pratik Ve Şık Çok Fonksiyonlu Ahşap 8 Kancalı Askı 1X Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Homethelife Pratik Ve Şık Çok Fonksiyonlu Ahşap 8 Kancalı Askı 1X Cok Renkli En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Homethelife Pratik Ve Şık Çok Fonksiyonlu Ahşap 8 Kancalı Askı 1X Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Homethelife Pratik Ve Şık Çok Fonksiyonlu Ahşap 8 Kancalı Askı 1X Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Homethelife Pratik Ve Şık Çok Fonksiyonlu Ahşap 8 Kancalı Askı 1X Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Homethelife Pratik Ve Şık Çok Fonksiyonlu Ahşap 8 Kancalı Askı 1X Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.