kartalshopping Pilli Silikon Led Işıklı Sevimli Kaktüs Gece Lambası Aydınlatması Turuncu

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
314.23 TL
287.83 TL
Kazancınız: 26.40 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Pilli Silikon Led Işıklı Sevimli Kaktüs Gece Lambası Aydınlatması Farklı tasarımlı gece lambalarından hoşlanıyorsanız Sevimli Kaktüs Gece Lambası Aydınlatmasına bayılacaksınız! Led Işıklı Pilli Kaktüs Aydınlatama, led ışıkları ve dekoratif kaktüs görünümü ile hem kullanışlı hem dekoratif bir ürün Dekoratifli Mini Kaktüs Masa Çocuk Genç Odası Gece Lambası Özelikleri: Açma-Kapama Düğmesi Vardır Pille Çalışmaktadır (Pakete Dâhil) Malzeme: Silikon Pilli Silikon Led Işıklı Çocuk Genç Odası Gece Lambasını ister günlük kullanımda ya da çeşitli organizasyonlarda dekoratif ya da gece lambası olarak kullanabilirsiniz Çocuk yatak odaları için çok şık dekoratif gece lambasıdır Gece aydınlatmasında rahatlatıcı ve sevimli bir ışık atmosferi oluşturmaktadır Sevdiklerinize yapacağınız sürprizler ve güzel bir hediye için çok iyi bir seçenek olacaktır Sevimli Kaktüs Gece Lambası Aydınlatması Teknik Özellikleri: Boyu:17*10*6 cmdir Ağırlık: 4,4 Desi: 0,34 Paket Boyutları: 16*11*8 cm

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Marka:
kartalshopping
Renk :
Turuncu

Sık Sorulan Sorular

kartalshopping Pilli Silikon Led Işıklı Sevimli Kaktüs Gece Lambası Aydınlatması Turuncu fiyatı ne kadar ?

kartalshopping Pilli Silikon Led Işıklı Sevimli Kaktüs Gece Lambası Aydınlatması Turuncu fiyatı 287.83 TL olarak öne çıkmaktadır.

kartalshopping Pilli Silikon Led Işıklı Sevimli Kaktüs Gece Lambası Aydınlatması Turuncu satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

kartalshopping Pilli Silikon Led Işıklı Sevimli Kaktüs Gece Lambası Aydınlatması Turuncu En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, kartalshopping Pilli Silikon Led Işıklı Sevimli Kaktüs Gece Lambası Aydınlatması Turuncu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, kartalshopping Pilli Silikon Led Işıklı Sevimli Kaktüs Gece Lambası Aydınlatması Turuncu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

kartalshopping Pilli Silikon Led Işıklı Sevimli Kaktüs Gece Lambası Aydınlatması Turuncu ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, kartalshopping Pilli Silikon Led Işıklı Sevimli Kaktüs Gece Lambası Aydınlatması Turuncu ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.