APAKShop Buffer® Pilli Renkli Peri Led Işık Dekoratif Aydınlatma 5 Metre Rgb Led Karışık Çok Renkli

Yaza Merhaba
287.81 TL
260.53 TL
Kazancınız: 27.28 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

5 Metre RGB 100 Ledli Pilli Spot Dekor Lambası İç veya dış mekanda kullanabileceğiniz pilli RGB dekor lambası sayesinde ortamın ambiyansını tamamen değiştirebilirsiniz. Pilli led ışık, bulunduğu ortamı fazlasıyla aydınlatır. 5 metre RGB led ışık sayesinde harika bir aydınlatmanın yanında çok şık bir dekoratif lambaya sahip olacaksınız bu ürüne sahip olduktan sonra dekoratif RGB lambader ihtiyacınızı tam anlamıyla karşılamış olacaksınız RGB Led Dekoratif Işığı Kullanım Alanları 100 Ledli dekor lambasının birçok kullanım alan mevcuttur. Dekoratif led RGB ışık yılbaşı dekorasyon öncesi ve sonrasında çam ağacı süslemeleri için ilk tercih edilen ürünler arasındadır. 5 metre pilli dekor lambası bahçesini aydınlatmak isteyen kişiler için hem şık hem de pratik bir çözümdür. RGB led, sevdiğiniz bir aksesuarı ön plana çıkarmak için de kullanılabilir. RGB dekoratif led İle bilgisayar kasanızın içini veya bilgisayar masanızı süsleyerek gaming odası görüntüsü oluşturabilirsiniz. Çok fonksiyonlu olması sayesinde sizin modunuza göre yanma modunu değişebilirsiniz Ürün Özellikleri: 3 Adet AA Pil ile çalışır Piller ürüne dahil değildir RGB dekoratif aydınlatma üzerinde 100 adet led vardır RGB peri led sabit ve çakar modlarına sahiptir Ürün Boyutları: Ürün boyutu: 5 metre Paket boyutları: 8 cm x 8 cm x 3 cm Ürün Materyali: Plastik Desi: 0.64 desi Ağırlık: 24 gr

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Ebatlar:
Tek Ebat
Marka:
APAKShop
Renk :
KARIŞIK ÇOK RENKLİ

Sık Sorulan Sorular

APAKShop Buffer® Pilli Renkli Peri Led Işık Dekoratif Aydınlatma 5 Metre Rgb Led Karışık Çok Renkli fiyatı ne kadar ?

APAKShop Buffer® Pilli Renkli Peri Led Işık Dekoratif Aydınlatma 5 Metre Rgb Led Karışık Çok Renkli fiyatı 260.53 TL olarak öne çıkmaktadır.

APAKShop Buffer® Pilli Renkli Peri Led Işık Dekoratif Aydınlatma 5 Metre Rgb Led Karışık Çok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

APAKShop Buffer® Pilli Renkli Peri Led Işık Dekoratif Aydınlatma 5 Metre Rgb Led Karışık Çok Renkli En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, APAKShop Buffer® Pilli Renkli Peri Led Işık Dekoratif Aydınlatma 5 Metre Rgb Led Karışık Çok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, APAKShop Buffer® Pilli Renkli Peri Led Işık Dekoratif Aydınlatma 5 Metre Rgb Led Karışık Çok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

APAKShop Buffer® Pilli Renkli Peri Led Işık Dekoratif Aydınlatma 5 Metre Rgb Led Karışık Çok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, APAKShop Buffer® Pilli Renkli Peri Led Işık Dekoratif Aydınlatma 5 Metre Rgb Led Karışık Çok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.