sinerjim Axm Pilli 5 Metre Dekoratif Peri Led Beyaz Aydınlatma Süsleme Lambası Cok Renkli

Kazancınız 9%
Yaza Merhaba
287.81 TL
260.53 TL
Kazancınız: 27.28 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Pilli Led Spot Dekor Lambası 5 Metre Beyaz, iç veya dış mekanlarda kullanabileceğiniz pratik bir lambadır. 3 adet AA pil ile çalışır (piller dahil değildir) ve beyaz ışığı bulunduğu ortamı fazlasıyla aydınlatır.

Bu 5 metrelik beyaz led ışık sayesinde harika bir aydınlatmanın yanında çok şık bir dekoratif lambaya sahip olacaksınız. Hem ekonomik hem de pratik bir şekilde kullanabileceğiniz 5 metre pilli dekoratif led ışık ile karanlıkları aydınlatarak ortamın ambiyansını tamamen değiştirebilirsiniz.

Dekoratif led beyaz ışık yılbaşı öncesi ve sonrasında çam ağacı süslemeleri için ilk tercih edilen ürünler arasındadır. 5 metrelik pilli dekor lambası bahçesini aydınlatmak isteyen kişiler için hem şık hem de pratik bir çözümdür. Ayrıca, dekoratif led ışık zinciri, sevdiğiniz bir aksesuarı ön plana çıkarmak için de kullanılabilir.

Ürün Özellikleri:

  • Piller: 3 adet AA pil ile çalışır (piller dahil değildir)
  • Dekoratif Led Rengi: Beyaz
  • Ürün Boyutları: 5 meter
  • Paket Boyutları: 8cm x 8cm x 3 cm
  • Desi: 0.064 desi
  • Ağırlık: 27 gr

Teslimat: Ürününüz sipariş verildiği gün saat 12:00 ve öncesi ise aynı gün kargoya verilir. Eğer siparişiniz saat 12:00'dan sonra verilmişse, ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.

Not: Elektronik ürünlerde fabrika kaynaklı sorun yok ise, kullanıcı hatası nedeniyle iade kabul edilmemektedir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
sinerjim
Renk :
Cok Renkli

Sık Sorulan Sorular

sinerjim Axm Pilli 5 Metre Dekoratif Peri Led Beyaz Aydınlatma Süsleme Lambası Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

sinerjim Axm Pilli 5 Metre Dekoratif Peri Led Beyaz Aydınlatma Süsleme Lambası Cok Renkli fiyatı 260.53 TL olarak öne çıkmaktadır.

sinerjim Axm Pilli 5 Metre Dekoratif Peri Led Beyaz Aydınlatma Süsleme Lambası Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

sinerjim Axm Pilli 5 Metre Dekoratif Peri Led Beyaz Aydınlatma Süsleme Lambası Cok Renkli En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, sinerjim Axm Pilli 5 Metre Dekoratif Peri Led Beyaz Aydınlatma Süsleme Lambası Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, sinerjim Axm Pilli 5 Metre Dekoratif Peri Led Beyaz Aydınlatma Süsleme Lambası Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

sinerjim Axm Pilli 5 Metre Dekoratif Peri Led Beyaz Aydınlatma Süsleme Lambası Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, sinerjim Axm Pilli 5 Metre Dekoratif Peri Led Beyaz Aydınlatma Süsleme Lambası Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.