sinerjim Peri Led Işık 28 Ledli 3 Metre Sarı Led Şerit Aydınlatma Spot Led Cok Renkli

Kazancınız 13%
Yaza Merhaba
267.33 TL
233.29 TL
Kazancınız: 34.04 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Peri Led Işık 28 Ledli 3 Metre Sarı Led Şerit Aydınlatma Spot Led, iç veya dış mekanlarda kullanabileceğiniz pilli bir dekoratif lambadır. Ortamın ambiyansını tamamen değiştirerek harika bir aydınlatma sağlar. Bu şık lamba, 3 metre uzunluğunda 28 adet led içermektedir. Gün ışığı rengindeki sarı ledler sayesinde bulunduğu ortamı fazlasıyla aydınlatır.

Peri Led Dekoratif Gün Işığı, birçok farklı kullanım alanına sahiptir. Özellikle yılbaşı öncesi ve sonrasında çam ağacı süslemeleri için tercih edilen ürünler arasındadır. Ayrıca bahçe aydınlatması için pratik bir çözüm sunar. Sevdiğiniz aksesuarları öne çıkarmak için de kullanabilirsiniz.

Bu pilli dekor lambası, 3 adet AA pil ile çalışır (piller ürüne dahil değildir). Ürün boyutu 3 metre, paket boyutları ise 8cm x 8cm x 3 cm'dir. Ürün, 0.064 desi ağırlığındadır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
sinerjim
Renk :
Cok Renkli

Sık Sorulan Sorular

sinerjim Peri Led Işık 28 Ledli 3 Metre Sarı Led Şerit Aydınlatma Spot Led Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

sinerjim Peri Led Işık 28 Ledli 3 Metre Sarı Led Şerit Aydınlatma Spot Led Cok Renkli fiyatı 233.29 TL olarak öne çıkmaktadır.

sinerjim Peri Led Işık 28 Ledli 3 Metre Sarı Led Şerit Aydınlatma Spot Led Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

sinerjim Peri Led Işık 28 Ledli 3 Metre Sarı Led Şerit Aydınlatma Spot Led Cok Renkli En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, sinerjim Peri Led Işık 28 Ledli 3 Metre Sarı Led Şerit Aydınlatma Spot Led Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, sinerjim Peri Led Işık 28 Ledli 3 Metre Sarı Led Şerit Aydınlatma Spot Led Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

sinerjim Peri Led Işık 28 Ledli 3 Metre Sarı Led Şerit Aydınlatma Spot Led Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, sinerjim Peri Led Işık 28 Ledli 3 Metre Sarı Led Şerit Aydınlatma Spot Led Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.