peanelife Parti Siyah Scouser Erkek Kısa Peruk 120 Gr Ve Bıyık Seti Karişık

Kazancınız 20%
Peanelife %12 indirim
443.18 TL
365.04 TL
Kazancınız: 78.14 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Parti Siyah Scouser Erkek Kısa Peruk 120 Gr ve Bıyık Seti ile partiye gelen herkesi şaşırtın! Bu şık ve eğlenceli peruk seti, parti kostümünüzü tamamlayacak ve sizi farklı bir karaktere dönüştürecektir.

Bu siyah scouser erkek peruk ve bıyık seti, tam anlamıyla partiye hazırlanmanız için ihtiyacınız olan her şeyi sunar. Peruk astarlıdır, böylece kafanıza takarken rahat hissedersiniz ve kafadan düşme riski ortadan kalkar. Astarın küçük çocuklarda dar olabileceğini düşünüyorsanız, basit bir daraltma işlemiyle uygun hale getirebilirsiniz.

Bu sette 1 adet peruk ve 1 adet bıyık bulunmaktadır. Bıyık kendinden yapışkanlıdır, bu sayede pratik bir şekilde takabilirsiniz. İstediğiniz gibi şekillendirebilir ve parti boyunca mükemmel bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bu parti siyah scouser erkek kısa peruk ve bıyık setiyle dikkatleri üzerinize çekin ve partinin en şık ve ilgi çekici karakteri olun. Unutmayın, eğlenceye katılmanın en iyi yolu stilinizi tamamlamaktır!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla peanelife

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
KARİŞIK


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

peanelife Parti Siyah Scouser Erkek Kısa Peruk 120 Gr Ve Bıyık Seti Karişık fiyatı ne kadar ?

peanelife Parti Siyah Scouser Erkek Kısa Peruk 120 Gr Ve Bıyık Seti Karişık fiyatı 365.04 TL olarak öne çıkmaktadır.

peanelife Parti Siyah Scouser Erkek Kısa Peruk 120 Gr Ve Bıyık Seti Karişık satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

peanelife Parti Siyah Scouser Erkek Kısa Peruk 120 Gr Ve Bıyık Seti Karişık En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, peanelife Parti Siyah Scouser Erkek Kısa Peruk 120 Gr Ve Bıyık Seti Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, peanelife Parti Siyah Scouser Erkek Kısa Peruk 120 Gr Ve Bıyık Seti Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

peanelife Parti Siyah Scouser Erkek Kısa Peruk 120 Gr Ve Bıyık Seti Karişık ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, peanelife Parti Siyah Scouser Erkek Kısa Peruk 120 Gr Ve Bıyık Seti Karişık ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.