peanelife Parti Aksesuar Metalize Ekstra Parlak Hologramlı Parti Maskesi Mor Renk 23X14 Cm Karişık

Kazancınız 20%
Peanelife %12 indirim
143.22 TL
117.96 TL
Kazancınız: 25.26 TL
Stokta
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Parti eğlencelerinin vazgeçilmez aksesuarı olan Parti Aksesuar Metalize Ekstra Parlak Hologramlı Parti Maskesi Mor Renk 23x14 cm, kutlamalarınıza anlam katmak için ideal bir seçenektir. Kaliteli plastik ve karton malzemeden üretilmiş olan bu karnaval maskesi, farklı tasarım ve renk seçenekleri ile dikkat çekmektedir.

Parti maskesi, eğlenceli partilerinizde kendinizi ve sevdiklerinizi muhteşem bir şekilde eğlendirmenizi sağlar. Şık ve parlak hologram tasarımıyla dikkat çeken bu maske, mor rengi ile partinizde göz alıcı bir etki yaratacaktır.

Parti Aksesuar Metalize Ekstra Parlak Hologramlı Parti Maskesi, 14 x 23 cm ölçülerine sahiptir. Bu sayede yüzünüze tam olarak uymakta ve rahat bir kullanım sunmaktadır. Plastik malzemesi ise dayanıklılığını arttırırken, uzun süreli kullanım için ideal bir seçenek sunar.

Parti maskeleri, çeşitli tema veya karakterlere uygun olarak tasarlanmaktadır. Bu sayede istediğiniz parti konseptine uygun olan maskeleri seçebilir ve partinizi daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Özel bir gecenizde, davetlilerinize dağıtacağınız bu maskeler, partinin temasını tamamlamanıza yardımcı olur.

Metalize parlak hologramlı parti maskesi, kolay kullanım sağlayan elastik bir bantla birlikte gelir. Böylece maskeyi rahatlıkla takabilir ve çıkartabilirsiniz. Maskenin yüzünüzde rahat bir şekilde durmasını sağlayan elastik bant, uzun süreli kullanımlar için de idealdir.

Eğlenceli partilerinizde göz alıcı bir aksesuar olarak tercih edebileceğiniz Parti Aksesuar Metalize Ekstra Parlak Hologramlı Parti Maskesi Mor Renk 23x14 cm, kaliteli tasarımı ve renk seçeneği ile dikkat çekmektedir. Bu maskeleri kullanarak partinizi renklendirebilir ve unutulmaz bir atmosfer yaratabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla peanelife

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
KARİŞIK


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

peanelife Parti Aksesuar Metalize Ekstra Parlak Hologramlı Parti Maskesi Mor Renk 23X14 Cm Karişık fiyatı ne kadar ?

peanelife Parti Aksesuar Metalize Ekstra Parlak Hologramlı Parti Maskesi Mor Renk 23X14 Cm Karişık fiyatı 117.96 TL olarak öne çıkmaktadır.

peanelife Parti Aksesuar Metalize Ekstra Parlak Hologramlı Parti Maskesi Mor Renk 23X14 Cm Karişık satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

peanelife Parti Aksesuar Metalize Ekstra Parlak Hologramlı Parti Maskesi Mor Renk 23X14 Cm Karişık En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, peanelife Parti Aksesuar Metalize Ekstra Parlak Hologramlı Parti Maskesi Mor Renk 23X14 Cm Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, peanelife Parti Aksesuar Metalize Ekstra Parlak Hologramlı Parti Maskesi Mor Renk 23X14 Cm Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

peanelife Parti Aksesuar Metalize Ekstra Parlak Hologramlı Parti Maskesi Mor Renk 23X14 Cm Karişık ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, peanelife Parti Aksesuar Metalize Ekstra Parlak Hologramlı Parti Maskesi Mor Renk 23X14 Cm Karişık ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.