Mask Orijinal Isparta Gülü Kurutulmuş Gül Tomurcuğu 50 Gr

Kazancınız 61%
Tam L.t.d Özel %10 İndirim
185.00 TL
90.68 TL
Kazancınız: 94.32 TL
Stokta
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Orijinal Isparta Gülü Kurutulmuş Gül Tomurcuğu 50 gr, özenle toplanıp kurutulmuş pembe güllerden meydana gelir. Hoş kokusu ve aroması ile öne çıkan tomurcuk güller, ağırlıklı olarak gül çayı demlemek için kullanılır. Siyah ve beyaz çaya aroma vermek için de kullanabileceğiniz Tomurcuk Gül ürünü katkısız olduğu için farklı şekillerde tüketime de uygundur.

Tomurcuk gül satın aldıktan sonra paket üzerinde yer alan raf ömrü dolana kadar serin bir yerde neme maruz kalmayacak şekilde saklayabilirsiniz. Hava almasını önlediğiniz sürece bozulma, nemlenme ve bayatlama meydana gelmeyeceği için Tomurcuk Gül ürününü keyifle kullanmaya devam edebilirsiniz.

50 gram tomurcuk gül içeren tek ambalajda 100 - 200 adet gül tomurcuğu bulunduğu için sadece bir paket Tomurcuk Gül ile pek çok şey yapabilirsiniz. Daha çok çay demlemek için kullanılan bu tomurcuk gülleri, çeşitli bitki çaylarına ekleyebilir, sıcak yaz aylarında serin içecekler hazırlamak için kullanabilirsiniz. Yoğun gül aroması sayesinde içme suyuna ekleyebileceğiniz gül tomurcuklarını pasta ve tatlılarınızı süslemek için tercih edebilirsiniz. Suda bekleterek hacim kazanan tomurcuk gül yapraklarına nişastalı ve jelatinli tatlılarda yer verebilir hem lezzetinden hem de hoş görünümünden faydalanabilirsiniz.

Ev yapımı kişisel bakım ürünlerine ekleyebileceğiniz Tomurcuk Gül, gül suyu hazırlamak için de idealdir. Bu tomurcukları kullanarak kendi ev yapımı cilt toniğinizi hazırlayabilir, saçlarınızın hoş kokmasını sağlayabilirsiniz. Gül reçeli yapımına da uygun olan Tomurcuk Gül ürünü sayesinde ev yapımı pembe gül reçeli hazırlayabilir, kahvaltılarda ve ara öğünlerde keyifle tüketebilirsiniz.

Türk Gıda Kodeksi’ne uygun koşullarda üretilip ambalajlanan ISPARTA Tomurcuk Gül, leziz çaylar, benzersiz tatlılar ve bakım ürünlerine yoğun bir gül aroması verir. Dekoratif açıdan da kullanıma uygun olan Tomurcuk Gül ürününü güvenle tüketebilir, dilerseniz pek çok faydası olduğu bilinen gül çayı yapımında da kullanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Mask

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Mask Orijinal Isparta Gülü Kurutulmuş Gül Tomurcuğu 50 Gr fiyatı ne kadar ?

Mask Orijinal Isparta Gülü Kurutulmuş Gül Tomurcuğu 50 Gr fiyatı 90.68 TL olarak öne çıkmaktadır.

Mask Orijinal Isparta Gülü Kurutulmuş Gül Tomurcuğu 50 Gr satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Mask Orijinal Isparta Gülü Kurutulmuş Gül Tomurcuğu 50 Gr En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Mask Orijinal Isparta Gülü Kurutulmuş Gül Tomurcuğu 50 Gr ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Mask Orijinal Isparta Gülü Kurutulmuş Gül Tomurcuğu 50 Gr ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Mask Orijinal Isparta Gülü Kurutulmuş Gül Tomurcuğu 50 Gr ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Mask Orijinal Isparta Gülü Kurutulmuş Gül Tomurcuğu 50 Gr ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.