evimdeyokyok Nikula 90X60 Büyük Göz Mercekli Kamp Ve Av Dürbünü Dev Boy Dürbün Siyah

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
2,433.90 TL
2,229.45 TL
Kazancınız: 204.45 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

90x60 El Dürbünü 60 Mm Mercek Camı Ve 90x Büyültmesi Ile 1000 M Ilerdeki Bir Nesneyi 35 M Ye Kadar Mükemmel Netlikte Yaklaştırabilir 60 Mm Lik Mercek Çapı Ile Çok Geniş Bir Görüntü Ve Rahat Bir Görünüm Sağlar ( Mercek Çapı Ne Kadar Büyük Olursa O Kadar Geniş Ve Rahat Bir Bakış Sağlanır ). 90x60 El Dürbünü Ergonomik Dizaynı Ile Ele Rahat Oturur Ve Göz Lastiği Sayesinde Bakarken Göz Çevrenizi Acıtmaz Görüntü Kalitesi Gerçekten Mükemmel Olup Bakış Mesafesi Oldukça Geniş Ve Rahattır. Mavı Renk Mercekleriyle Dikkat Çekicidir. Boyun Askılığı Sayesinde Düşme Ve Kaybolmalara Karşı Önlem Alınmış Olur Kullanım Alanları : Yatçılık, Kuş Gözlemi, Yarışlar, Avcılık, Doğa Sporları, Tiyatro, Seyahat Ve Tatillerinizde Rahatlıkla Kullanabilirsiniz Dürbün Özellikleri : Tum Lens Ve Prizmalarda Parlak Goruntu Icin Ozel Cok Katmanli Kaplama Kullanilmistir Uzak Bakis Noktasi, Genis Goruntu Ve Gozluk Kullananlar Icin Dahi Rahat Bakis Saglar 90x Zoom Ayarlısağ Ve Sol Göz Için Ayrı Ayrı - Ve + Netlik Ayarlıaçılıp Kapanabilen Mekanizması Ile Her Çeşit Kafa Yapısına Uygunayarlanabilir Göz Aralığına Sahipsu Geçirmez Gerçek Cam Merceklertaşıma Çantalılens Temizleme Bezi Büyütme; 90x Zoom Ve 60 Mm Lik Mercek Büyüklüğü Ile Süper Netlik Sunmaktadır Dürbün Boyutları : Yükseklik : 7,5 Cm Boy Derinlik : 22,5 Cm Göz Rahatlığı : 4,5 Cm Kalite ve hizmeti asla hafife almayınız...

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Kullanım Alanı:
Çoklu Spor
Marka:
evimdeyokyok
Renk :
SİYAH

Sık Sorulan Sorular

evimdeyokyok Nikula 90X60 Büyük Göz Mercekli Kamp Ve Av Dürbünü Dev Boy Dürbün Siyah fiyatı ne kadar ?

evimdeyokyok Nikula 90X60 Büyük Göz Mercekli Kamp Ve Av Dürbünü Dev Boy Dürbün Siyah fiyatı 2229.45 TL olarak öne çıkmaktadır.

evimdeyokyok Nikula 90X60 Büyük Göz Mercekli Kamp Ve Av Dürbünü Dev Boy Dürbün Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

evimdeyokyok Nikula 90X60 Büyük Göz Mercekli Kamp Ve Av Dürbünü Dev Boy Dürbün Siyah En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, evimdeyokyok Nikula 90X60 Büyük Göz Mercekli Kamp Ve Av Dürbünü Dev Boy Dürbün Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, evimdeyokyok Nikula 90X60 Büyük Göz Mercekli Kamp Ve Av Dürbünü Dev Boy Dürbün Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

evimdeyokyok Nikula 90X60 Büyük Göz Mercekli Kamp Ve Av Dürbünü Dev Boy Dürbün Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, evimdeyokyok Nikula 90X60 Büyük Göz Mercekli Kamp Ve Av Dürbünü Dev Boy Dürbün Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.