LEIDORY Nikula-24 Adet Evrensel Av Silah Temizleme Kiti ,Tüfek Tabanca Temizleme Seti

Yaza Merhaba
1,400.00 TL
1,282.40 TL
Kazancınız: 117.60 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ürün Özellikleri 24 Adet Hassas Ve Cömert Kit Setleri Kolu Ve Tokaları Ile Kit, Taşınabilir Ve Güvenli. Temizlik Fırçası Seti Yüksek Kaliteli Malzemeden Yapılmış, Dayanıklı Ve Kullanışlı. Kasanın Içindeki Sünger, Araçları Dikkatli Bir Şekilde Korur. Renk: Çok Renkli Paket Ağırlığı: 0.838 Kg Paket Boyutu: 30.00x19.00x5.00 Cm/11.81x7.48x1.97 Inç Paket İçeriği: 1 Adet Nikula-24 Adet Evrensel Av Silah Temizleme Kiti ,tüfek Tabanca Temizleme Seti Ürün Güvenliği Yasal Uyarı: Bu Veya Başka Bir Ürünün Yanlış Kullanımı Için Herhangi Bir Sorumluluk Veya Sorumluluk Kabul Etmiyoruz. Tüm Ürünlerimiz Titiz Ve Sıkı Qc Standartlarına Uymak Için Kapsamlı Bir Şekilde Test Edilmiştir. Bazı Ürünler Için (Örneğin Oyuncaklar, Bıçaklar, Vb.), Yanlış Kullanım Veya Kazalardan Sorumlu Tutulamayacağımız Için Uygun Denetimi Öneririz. KARGO BİLGİSİ Ürünlerimiz anlaşmalı kargo firmaları üzerinden güvenli ve hızlı bir şekilde size ulaşacaktır. İlanlarımızda "Ücretsiz Kargo" olarak belirtilmiş ürünlerde kargo ücreti tarafımızca karşılanmaktadır. Mağazamızda siparişleriniz genellikle aynı gün (24 saat içerisinde) kargoya verilmektedir. Çok nadir de olsa tedarikçi veya stok durumuna bağlı olarak gönderim sürecinde gecikme yaşanması durumunda müşteri hizmetlerimiz tarafından sipariş durumu ile ilgili gerekli bilgilendirmeler sağlanacaktır. Siparişinizin adrese teslim edilmesini istemiyorsanız bilgi vermeniz durumunda kargo şubesinden teslim alınmak üzere gönderim sağlayabiliriz. %100 gizlilik prensibi ile hizmet vermekteyiz. Siparişleriniz içeriği dışarıdan belli olmayacak şekilde paketlenmektedir. Kargo firması çalışanları ve kargoyu teslim alan kişi paketin içeriği hakkında kesinlikle bilgi sahibi olmamaktadır. İç giyim ürünlerinde fatura üzerinde ürün adı veya iç giyim ibaresine yer verilmemektedir. Sipariş öncesi, sonrası ve genel tüm sorularınızı bize yazın, en kısa süre içerisinde cevaplayalım. Müşteri hizmetlerine ulaşmak için sistem üzerinden bize mesaj gönderiniz. Mesafeli satış sözleşmesi kapsamında sipariş iptal / iade koşulları ve yasa gereği iade edilemeyecek ürünler ile ilgili bilgileri müşteri hizmetlerimizden alabilirsiniz. Mağduriyet yaşanmaması için , SATIN ALMIŞ OLDUGUNUZ ÜRÜNÜN MAGAZA İSMİNİN " NADATA " FİRMASI OLMASINA DİKKAT EDİNİZ. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Toplu alımlarda teklif istemeyi unutmayın ürünlerimizin tamamını sitemizden inceleyebilirsiniz ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tüm Ürünlerimiz için Tıklayınız

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Marka:
LEIDORY
Renk :
Metal

Sık Sorulan Sorular

LEIDORY Nikula-24 Adet Evrensel Av Silah Temizleme Kiti ,Tüfek Tabanca Temizleme Seti fiyatı ne kadar ?

LEIDORY Nikula-24 Adet Evrensel Av Silah Temizleme Kiti ,Tüfek Tabanca Temizleme Seti fiyatı 1282.40 TL olarak öne çıkmaktadır.

LEIDORY Nikula-24 Adet Evrensel Av Silah Temizleme Kiti ,Tüfek Tabanca Temizleme Seti satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

LEIDORY Nikula-24 Adet Evrensel Av Silah Temizleme Kiti ,Tüfek Tabanca Temizleme Seti En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, LEIDORY Nikula-24 Adet Evrensel Av Silah Temizleme Kiti ,Tüfek Tabanca Temizleme Seti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, LEIDORY Nikula-24 Adet Evrensel Av Silah Temizleme Kiti ,Tüfek Tabanca Temizleme Seti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

LEIDORY Nikula-24 Adet Evrensel Av Silah Temizleme Kiti ,Tüfek Tabanca Temizleme Seti ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, LEIDORY Nikula-24 Adet Evrensel Av Silah Temizleme Kiti ,Tüfek Tabanca Temizleme Seti ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.