Sivas Gözde Mobilya Nehir Üçlü Portmanto Askılık Ayakkabılık Aynalı 160X36X200 Ekru

Kazancınız 4%
Yaza Merhaba
24,000.00 TL
22,990.80 TL
Kazancınız: 1,009.20 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Sivas gözde mobilya Nehir Üçlü Portmanto Askılık Ayakkabılık Aynalı, genişlik x derinlik x yükseklik 160x36x200cm olan bir mobilyadır. Bu ürün, 1.sınıf yongalam malzemeden üretilmiştir. Kapaklı aynalı, çekmeceli dolaplı ve askılı bölümden oluşmaktadır.

Ekru renge sahip olan bu ürün, şık tasarımıyla evinizin dekorasyonuna farklılık katacaktır. Ayak yüksekliği ise 15cm'dir. Ürünler, paketlenmiş şekilde size teslim edilecektir. Kurulum için alıcıya aittir, ancak kolay montaj edebilmeniz için bir kurulum şeması da eşlik edecektir.

Bu Nehir Üçlü Portmanto Askılık Ayakkabılık Aynalı, kullanışlı ve pratik bir eşyadır. Ayakkabılarınızı düzenli bir şekilde saklayabileceğiniz geniş ve rahat bir alana sahiptir. Aynalı kapak sayesinde kendinizi kontrol edebilir ve son dakika görünümünüzü düzeltebilirsiniz. Çekmeceli dolap ise küçük eşyalarınızı pratik bir şekilde saklamak için idealdir.

Bu ürünün genişliği 160cm, derinliği 36cm ve yüksekliği 200cm'dir. Bu ölçüler, odanızın boyutlarına uygun bir şekilde seçilmiştir. Ayrıca ayak yüksekliği de 15cm olduğu için temizlik yaparken altını kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Ekru rengi ise sade ve şık bir görünüm sunar. Bu renk, hemen hemen her dekorasyon stiline uyum sağlar ve odanızda bir uyum yaratır. Eşyalarınızın dışarıdan düzenli ve estetik bir şekilde görünmesini sağlar.

Bu Nehir Üçlü Portmanto Askılık Ayakkabılık Aynalı, şık tasarımı ve kullanışlı yapısıyla evinizde düzeni sağlamak için ideal bir seçenektir. Ayakkabılarınızı düzenli bir şekilde saklayabilir, küçük eşyalarınızı çekmeceye koyabilir ve son dakika görünümünüzü kontrol edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Sivas Gözde Mobilya

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Malzeme (mobilya):
Ahşap
Ölçüler:
160 cm
Renk :
Ekru


Sık Sorulan Sorular

Sivas Gözde Mobilya Nehir Üçlü Portmanto Askılık Ayakkabılık Aynalı 160X36X200 Ekru fiyatı ne kadar ?

Sivas Gözde Mobilya Nehir Üçlü Portmanto Askılık Ayakkabılık Aynalı 160X36X200 Ekru fiyatı 22990.80 TL olarak öne çıkmaktadır.

Sivas Gözde Mobilya Nehir Üçlü Portmanto Askılık Ayakkabılık Aynalı 160X36X200 Ekru satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Sivas Gözde Mobilya Nehir Üçlü Portmanto Askılık Ayakkabılık Aynalı 160X36X200 Ekru En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Sivas Gözde Mobilya Nehir Üçlü Portmanto Askılık Ayakkabılık Aynalı 160X36X200 Ekru ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Sivas Gözde Mobilya Nehir Üçlü Portmanto Askılık Ayakkabılık Aynalı 160X36X200 Ekru ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Sivas Gözde Mobilya Nehir Üçlü Portmanto Askılık Ayakkabılık Aynalı 160X36X200 Ekru ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Sivas Gözde Mobilya Nehir Üçlü Portmanto Askılık Ayakkabılık Aynalı 160X36X200 Ekru ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.