star global Mutfak Banyo Temizleme Sihirli Silikon Bulaşık Eldiveni Tırtıklı Magic Gloves Temizlik Eldiveni Karişık

Kazancınız 38%
Adm Store%10 İndirim
İndirimin Bitmesine Kalan Süre:
227.95 TL
154.65 TL
Kazancınız: 73.30 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Sihirli Silikon Bulaşık Eldiveni Tırtıklı Magic Gloves Mutfak Banyo Temizleme Sünger ve lastik eldivenlerin birleşik tasarımı. Ellerde olduğu gibi uygun temizlik için fırça veya sünger gerekmez. 160 santigrat dereceye kadar ısı direncine sahip olduğundan kaynar su veya mikrodalga fırın (2dk) ile sterilize edilebilir. Sıcak yemekleri taşımak veya fırın yemeklerini çıkarmak için de kullanılabilir. Son derece elastik, esnek ve kolay yırtılmaz. Bu Sihirli Eldivenler mutfak, bulaşık yıkamak, meyve ve sebze temizliği, banyo temizliği, yatak odasının temizlenmesi, gardırop tozunun giderilmesi, evcil hayvan saçlarının bakımı ve araba yıkama için kullanılabilir. Boyut: 350x160mm Paket: 1 Çift Sihirli Silikon Bulaşık Eldiveni Magic Scrubber Not: 1. Sıcaklık farkı dayanabilir: - 40C ~ 160 ° C 2.Temiz kullanmadan önce bulaşıkları yıkarken temas camları kaygan olacaktır. 3. Lütfen açık alevin etrafına yerleştirmeyin. 4. suyu boşaltın ve saklarken doğrudan güneş ışığından kaçının. 5. Bıçaklamak için bıçak gibi bazı cisimler kullanmayın. 6. Kullanım dışında kullanılması yasaktır. 7.Güçlü bir etkiye maruz kaldığında hasar veya deformasyon olabileceğini lütfen unutmayın

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla star global

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
KARİŞIK


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

star global Mutfak Banyo Temizleme Sihirli Silikon Bulaşık Eldiveni Tırtıklı Magic Gloves Temizlik Eldiveni Karişık fiyatı ne kadar ?

star global Mutfak Banyo Temizleme Sihirli Silikon Bulaşık Eldiveni Tırtıklı Magic Gloves Temizlik Eldiveni Karişık fiyatı 154.65 TL olarak öne çıkmaktadır.

star global Mutfak Banyo Temizleme Sihirli Silikon Bulaşık Eldiveni Tırtıklı Magic Gloves Temizlik Eldiveni Karişık satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

star global Mutfak Banyo Temizleme Sihirli Silikon Bulaşık Eldiveni Tırtıklı Magic Gloves Temizlik Eldiveni Karişık En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, star global Mutfak Banyo Temizleme Sihirli Silikon Bulaşık Eldiveni Tırtıklı Magic Gloves Temizlik Eldiveni Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, star global Mutfak Banyo Temizleme Sihirli Silikon Bulaşık Eldiveni Tırtıklı Magic Gloves Temizlik Eldiveni Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

star global Mutfak Banyo Temizleme Sihirli Silikon Bulaşık Eldiveni Tırtıklı Magic Gloves Temizlik Eldiveni Karişık ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, star global Mutfak Banyo Temizleme Sihirli Silikon Bulaşık Eldiveni Tırtıklı Magic Gloves Temizlik Eldiveni Karişık ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.