LeylArt Home Mum Boyama Kiti, Etkinlik Kutusu, Dekoratif Mum Seti, Hobi Seti

Yaza Merhaba
480.00 TL
283.04 TL
Kazancınız: 196.96 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kitimizde Neler Var? 2 Adet Krem Şamdan Mum: Boyamaya uygun, pürüzsüz yüzeyli şamdanlar. 1 Adet Bar Mum: Farklı boyama tekniklerini denemek için ideal. 1 Adet Metal Şamdan: Şık bir şekilde mumlarınızı sergilemek için. 1 Adet Fırça: Kaliteli ve kullanışlı fırça ile istediğiniz desenleri çizebilirsiniz. 1 Adet Pleksi Palet: Boyaları karıştırmak ve farklı tonlar oluşturmak için. 6 Adet Renkli Boya: Canlı ve parlak renklerle sınırsızca boyama yapabilirsiniz. Dekoratif Kutu ile Hem Keyifli Hem de Pratik: Mum Boyama Kitinin Avantajları: Yaratıcılığınızı geliştirir: Farklı renk ve desenlerle özgün tasarımlar oluşturabilirsiniz. Stres atmanızı sağlar: Boyama işlemi zihninizin dinlenmesine ve stresten uzaklaşmanıza yardımcı olur. El becerilerinizi geliştirir: Küçük kaslarınızı çalıştırır ve el-göz koordinasyonunu geliştirir. Eğlenceli ve Keyifli Bir Aktivite: Aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte keyifli vakit geçirebileceğiniz bir hobi. Kişiselleştirilebilir bir hediye özel günlerin kurtarıcısı. Hemen sipariş verin ve LeylArt Mum Boyama Seti ile yaratıcılığınıza renk katın!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
LeylArt Home

Sık Sorulan Sorular

LeylArt Home Mum Boyama Kiti, Etkinlik Kutusu, Dekoratif Mum Seti, Hobi Seti fiyatı ne kadar ?

LeylArt Home Mum Boyama Kiti, Etkinlik Kutusu, Dekoratif Mum Seti, Hobi Seti fiyatı 283.04 TL olarak öne çıkmaktadır.

LeylArt Home Mum Boyama Kiti, Etkinlik Kutusu, Dekoratif Mum Seti, Hobi Seti satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

LeylArt Home Mum Boyama Kiti, Etkinlik Kutusu, Dekoratif Mum Seti, Hobi Seti En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, LeylArt Home Mum Boyama Kiti, Etkinlik Kutusu, Dekoratif Mum Seti, Hobi Seti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, LeylArt Home Mum Boyama Kiti, Etkinlik Kutusu, Dekoratif Mum Seti, Hobi Seti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

LeylArt Home Mum Boyama Kiti, Etkinlik Kutusu, Dekoratif Mum Seti, Hobi Seti ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, LeylArt Home Mum Boyama Kiti, Etkinlik Kutusu, Dekoratif Mum Seti, Hobi Seti ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.