Artikel Mor Happy Christmas Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,Yeni Yıl, Yılbaşı Sofrası, Simli

Kazancınız 50%
Yaza Merhaba
178.80 TL
97.58 TL
Kazancınız: 81.22 TL
Stokta
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Mor Happy Christmas Yazılı Banner özel günlerinizi daha renkli hale getirmenize yardımcı olacak. Üzerinde "Happy Christmas" yazısı yer alan banner, yeni yıl ve yılbaşı sofralarınızda harika bir dekorasyon unsuru olacak. Ürün simli Eva malzemeden imal edilmiş olup, harf yüksekliği 10 cm'dir. Paket içerisinde 1 adet banner yazı bulunur.

  • Banner rengi: Mor
  • Malzeme: Simli Eva

Banner yazınızı yanında gönderilen ip yardımıyla kolayca oluşturabilirsiniz. Dilerseniz yılbaşı yemekleri, özel gün ve davetlerinizde organizasyonunuzu bu şık banner ile de süsleyebilirsiniz. Ürünler tek tek kesilmiş olarak gönderilecektir. Ürün kullanımı sırasında az da olsa sim dökülmesi yaşanabilir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Artikel

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Artikel Mor Happy Christmas Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,Yeni Yıl, Yılbaşı Sofrası, Simli fiyatı ne kadar ?

Artikel Mor Happy Christmas Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,Yeni Yıl, Yılbaşı Sofrası, Simli fiyatı 97.58 TL olarak öne çıkmaktadır.

Artikel Mor Happy Christmas Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,Yeni Yıl, Yılbaşı Sofrası, Simli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Artikel Mor Happy Christmas Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,Yeni Yıl, Yılbaşı Sofrası, Simli En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Artikel Mor Happy Christmas Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,Yeni Yıl, Yılbaşı Sofrası, Simli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Artikel Mor Happy Christmas Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,Yeni Yıl, Yılbaşı Sofrası, Simli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Artikel Mor Happy Christmas Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,Yeni Yıl, Yılbaşı Sofrası, Simli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Artikel Mor Happy Christmas Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,Yeni Yıl, Yılbaşı Sofrası, Simli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.