kolsepetim Modacar Microfiber Yünlü Oto Yıkama Ve Temizlik Eldiveni 424581

Kazancınız 9%
Yaza Merhaba
315.07 TL
285.45 TL
Kazancınız: 29.62 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Nerelerde Kullanırım ? Otomobilinizde her türlü temizlikte Otomobil dışı Ev,ofis temizliği,Ahşap,cam,fayans,cam temizliği Banyo (Lavabo fayans yer küvet vs) Mutfak ( Tezgah ocak yer masa evye armatür vs) Pencereler ve aynalar Parke Pvc Mermer Linolyum ve tüm sert zeminler Televizyon müzik seti bilgisayar vs. Ürün Özellikleri : Çok yumuşak,serbest tüylü microfiber Çok yumuşak,serbest tüylü microfiber eldivenle aracınızı severek yıkayacaksınız. bir tarafı microfiber bir taraf özel yıkama süngerlidir. MICROFIBER eldiven tipi oto yıkama beziyle otomobilinizi daha keyifle,çizilmeden ve daha rahat yıkama! MICROFIBER olağanüstü ince iplerden oluşan bir dokuma türüdür.Görüntü ve his olarak kadifeye benzer.Aracınızı defalarca yıkamanıza rağmen yumuşacıktır ve oto boyasını çizmez. Elinize takın ve temizliğe başlayın MICROFIBER olağanüstü ince iplerden oluşan bir dokuma türüdür.Görüntü ve his olarak kadifeye benzer.Aracınızı defalarca yıkamanıza rağmen yumuşacıktır

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla kolsepetim

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

kolsepetim Modacar Microfiber Yünlü Oto Yıkama Ve Temizlik Eldiveni 424581 fiyatı ne kadar ?

kolsepetim Modacar Microfiber Yünlü Oto Yıkama Ve Temizlik Eldiveni 424581 fiyatı 285.45 TL olarak öne çıkmaktadır.

kolsepetim Modacar Microfiber Yünlü Oto Yıkama Ve Temizlik Eldiveni 424581 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

kolsepetim Modacar Microfiber Yünlü Oto Yıkama Ve Temizlik Eldiveni 424581 En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, kolsepetim Modacar Microfiber Yünlü Oto Yıkama Ve Temizlik Eldiveni 424581 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, kolsepetim Modacar Microfiber Yünlü Oto Yıkama Ve Temizlik Eldiveni 424581 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

kolsepetim Modacar Microfiber Yünlü Oto Yıkama Ve Temizlik Eldiveni 424581 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, kolsepetim Modacar Microfiber Yünlü Oto Yıkama Ve Temizlik Eldiveni 424581 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.