AllesStore Modacar Gece Gündüz Sürüş Gözlük İlavesi Clip-On Polarize 714854 Renkli

Kazancınız 17%
Yaza Merhaba
482.97 TL
398.93 TL
Kazancınız: 84.04 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Spesifikasyonlar : Modacar clip-On polarize gece gündüz sürüş gözlük ilavesi 714854 + 1 adet microfiber gözlük silme bezi + deri gözlük kabı ile gönderilir. Materyal : Plastik / polarize Adet : 1 Cinsiyet : Kadın ve erkek kullanabilir , genişlik : 13,9 Ekartman : 6,1 cm Yükseklik : 4,5 Bu ürün, numaralı gözlük kullanlar için ideal olacaktır. Mevcut gözlüğün üzerne takılarak clıp-On tasarımıyla, gözlük değiştirmnize gerek kalmaz ve gerekmediği zamanlarda yukarı kaldırılarak da kullanılabilir. Gece veya gündüz, 4 mevsim araç sürerken kullanılabilir. ( gece,yağmurlu,sisli ve karlı havalarda vb. ) Araç sürmenin yanısıra ; Kayak gözlüğü amaçlı, yağmurlu dışarıda aydınlıkta yapılan her türlü aktiviteler Balık tutmak, denize açılmak, yolculuk yapmak v.B.) Sarı renkte özel kaplamalı ışık ve far parlamalarını azaltarak, kaza riskini azaltır Karşıdan gelen araçların kuvvetli farlarının sebep olduğu göz kamaşması önemli oranda azaltılabilir, görüş seçiciliğinin artmasıyla daha güvenli ve rahat bir yolculuk sağlanır. Ayrıca, araç kullanırken sisli ve yağmurlu havalarda da seçilmesi zor olan objeleri sürücü gözlükleriyle daha rahat görür ve ayırt edebiliriz. Parlama karşıtı gündüz gerçekleşen parlamalar, su, sis, kum, kar ve yol yüzeyi gibi yatay yüzeylerden ışığın yansımasıyla oluşur. Sürücü gözlüğü camı yüzeye gelen parlamaları, görüşü engellemeden emer. Yansıyan ışığı süzer ve ışığın sudan yansımasını engeller. Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Çerçeve Renk:
Altın
Cinsiyet:
Unisex
Ekartman :
40 ve altı
Marka:
AllesStore
Renk :
Renkli
Yaş Grubu:
Tek Ebat

Sık Sorulan Sorular

AllesStore Modacar Gece Gündüz Sürüş Gözlük İlavesi Clip-On Polarize 714854 Renkli fiyatı ne kadar ?

AllesStore Modacar Gece Gündüz Sürüş Gözlük İlavesi Clip-On Polarize 714854 Renkli fiyatı 398.93 TL olarak öne çıkmaktadır.

AllesStore Modacar Gece Gündüz Sürüş Gözlük İlavesi Clip-On Polarize 714854 Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

AllesStore Modacar Gece Gündüz Sürüş Gözlük İlavesi Clip-On Polarize 714854 Renkli En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, AllesStore Modacar Gece Gündüz Sürüş Gözlük İlavesi Clip-On Polarize 714854 Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, AllesStore Modacar Gece Gündüz Sürüş Gözlük İlavesi Clip-On Polarize 714854 Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

AllesStore Modacar Gece Gündüz Sürüş Gözlük İlavesi Clip-On Polarize 714854 Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, AllesStore Modacar Gece Gündüz Sürüş Gözlük İlavesi Clip-On Polarize 714854 Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.