Toptan Bulurum Modacar Ayaktan Çift Pistonlu Lastik Şişirme Pompası 425582

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
1,037.38 TL
1,002.11 TL
Kazancınız: 35.27 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Araç lastiği, top, bot, yatak ve şişirilebilir eşyalarınızı kolaylıkla şişirebileceğiniz Modacar Ayaktan Çift Pistonlu Lastik Şişirme Pompası 425582 ile tanışın! Bu ürün, farklı uçları sayesinde her alanda kullanım imkanı sunar.

Modacar Ayaktan Çift Pistonlu Lastik Şişirme Pompası 425582'nin özellikleri arasında, 10 cm uzunluğunda 2 adet silindir bulunur. 20 PSI basınca kadar ortalama 4 dakikada şişirme yapabilir. Ayaktan çalışabilen bu pompa, şişirme işlemini oldukça kolaylaştırır. Oto lastikleri, botları, topları, yatakları, balonları ve deniz oyuncaklarını rahatlıkla şişirebilirsiniz. Metal gövdesi sayesinde dayanıklı bir yapıya sahiptir.

Pompanın büyük gösterge saati sayesinde basıncı ölçebilirsiniz. 47 cm uzunluğundaki şişirme hortumu, ürünü rahatlıkla şişirebilmeniz için daha fazla konfor sağlar. Değişik şişirme uçları ile farklı ürünleri şişirmeden kullanabilirsiniz. Üründe 100 PSI veya 7 bar olmak üzere 2 ölçüm sistemi kullanılmıştır.

Modacar Ayaktan Çift Pistonlu Lastik Şişirme Pompası 425582'yi nasıl kullanacağınız da oldukça basittir. Hortum ucundaki rekoru sibopa takın ve kapağı kapatın. Ardından şişirmeye başlayabilirsiniz. Ayak üzerindeki kancayı takarak hortum ucunu sibopa yerleştirin ve kilitleyin. Basıncı saatten okuduğunuz yeterli seviyeye geldiğinde kilidi açabilirsiniz. Ancak dikkat edin, kilidi açmadan hortumu çekerseniz ürüne ve lastik sibopuna zarar verebilirsiniz.

Modacar Ayaktan Çift Pistonlu Lastik Şişirme Pompası 425582, kullanışlı tasarımı ve yüksek performansıyla lastik şişirme işlemini kolaylaştırır. Bu ürünü hemen satın alarak lastiklerinizi rahatlıkla şişirebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Toptan Bulurum

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
2 Yıl


Sık Sorulan Sorular

Toptan Bulurum Modacar Ayaktan Çift Pistonlu Lastik Şişirme Pompası 425582 fiyatı ne kadar ?

Toptan Bulurum Modacar Ayaktan Çift Pistonlu Lastik Şişirme Pompası 425582 fiyatı 1002.11 TL olarak öne çıkmaktadır.

Toptan Bulurum Modacar Ayaktan Çift Pistonlu Lastik Şişirme Pompası 425582 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Toptan Bulurum Modacar Ayaktan Çift Pistonlu Lastik Şişirme Pompası 425582 En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Toptan Bulurum Modacar Ayaktan Çift Pistonlu Lastik Şişirme Pompası 425582 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Toptan Bulurum Modacar Ayaktan Çift Pistonlu Lastik Şişirme Pompası 425582 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Toptan Bulurum Modacar Ayaktan Çift Pistonlu Lastik Şişirme Pompası 425582 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Toptan Bulurum Modacar Ayaktan Çift Pistonlu Lastik Şişirme Pompası 425582 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.