Lexi Bella Mini Usb Şarjlı Vakumlu El Süpürgesi Araç Süpürgesi Çok Fonksiyonlu Şarjlı Mini El Araç Süpürgesi

Kazancınız 36%
Adm Store%10 İndirim
İndirimin Bitmesine Kalan Süre:
799.50 TL
557.78 TL
Kazancınız: 241.72 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Mini Usb Şarjlı Vakumlu El Süpürgesi Araç Süpürgesi Çok Fonksiyonlu Şarjlı Mini El Araç Süpürgesi Mini Usb Şarjlı Vakumlu El Süpürgesi Araç Süpürgesi Çok Fonksiyonlu Şarjlı Mini El Araç Süpürgesi Mini Vakumlu Araç Süpürgesi El Süpürgesi Şarjlı Çok Fonksiyonlu Yüksek Güçlü Emiş: Arabada toz, saç, enkaz ve diğer kirleri emen 120W güçlü motora sahip olan bu mini el süpürgesi, 5500PA güçlü emiş üretir, temizlik işlerinizi hızlı ve etkili bir şekilde halletmenize yardımcı olur. Taşınabilir ve Kolay Saklama: Katlanabilir sap tasarımı sayesinde bu akülü araba elektrikli süpürgeyi taşımak ve saklamak çok kolaydır. Ayrıca ofis, ev veya arabada kullanım için uygundur. Yıkanabilir Filtre: Filtreyi temizlemek için sadece durulamanız yeterlidir, kuruduktan sonra tekrar kullanabilirsiniz. Değiştirmeye gerek yok! Renk: Siyah Şarj: USB şarj ile kolayca şarj edilebilir. Malzeme: ABS Anma Gerilimi: 50V (V) Nominal Giriş Gücü: 120W (W) Vakum Emme: 5500Pa (mbar) Eğer hızlı, etkili ve taşınabilir bir temizlik çözümü arıyorsanız, bu mini el süpürgesi tam size göre!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
2 Yıl
Marka:
Lexi Bella

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Lexi Bella Mini Usb Şarjlı Vakumlu El Süpürgesi Araç Süpürgesi Çok Fonksiyonlu Şarjlı Mini El Araç Süpürgesi fiyatı ne kadar ?

Lexi Bella Mini Usb Şarjlı Vakumlu El Süpürgesi Araç Süpürgesi Çok Fonksiyonlu Şarjlı Mini El Araç Süpürgesi fiyatı 557.78 TL olarak öne çıkmaktadır.

Lexi Bella Mini Usb Şarjlı Vakumlu El Süpürgesi Araç Süpürgesi Çok Fonksiyonlu Şarjlı Mini El Araç Süpürgesi satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Lexi Bella Mini Usb Şarjlı Vakumlu El Süpürgesi Araç Süpürgesi Çok Fonksiyonlu Şarjlı Mini El Araç Süpürgesi En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Lexi Bella Mini Usb Şarjlı Vakumlu El Süpürgesi Araç Süpürgesi Çok Fonksiyonlu Şarjlı Mini El Araç Süpürgesi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Lexi Bella Mini Usb Şarjlı Vakumlu El Süpürgesi Araç Süpürgesi Çok Fonksiyonlu Şarjlı Mini El Araç Süpürgesi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Lexi Bella Mini Usb Şarjlı Vakumlu El Süpürgesi Araç Süpürgesi Çok Fonksiyonlu Şarjlı Mini El Araç Süpürgesi ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Lexi Bella Mini Usb Şarjlı Vakumlu El Süpürgesi Araç Süpürgesi Çok Fonksiyonlu Şarjlı Mini El Araç Süpürgesi ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.