Microstar Mini Sd Digital Uydu Alıcı - Uzaktan Kumandalı Siyah

Kazancınız 19%
Yaza Merhaba
459.00 TL
373.46 TL
Kazancınız: 85.54 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

"Televizyon deneyiminizi zenginleştirmek ve seyir zevkinizi maksimize etmek için geliştirilen Çok Fonksiyonlu Scart Başlık, tüm TV modelleriyle uyumlu yapısıyla dikkat çekiyor. Bu üstün teknolojili uydu alıcısı, toplam 4000 kanal kayıt kapasitesiyle geniş bir içerik yelpazesi sunar. Merkezi sistemlerle mükemmel uyum sağlayan ürün, kullanıcı dostu ve kolay menü dizaynıyla herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir deneyim sunar. Disecqc 1.0, 1.1, 1.2 ve USALS (Disecqc 1.3) uyumlu yapısıyla her türlü altyapıya uyum sağlayan ürün, gerçek renkli OSD ile göz yormayan bir görüntü sunar. Gelişmiş kilit sistemleri ve sistem kurulumuyla ilgili ayarlar kullanıcıların istedikleri kanalları ve içerikleri kolayca düzenlemelerini sağlar. 4:3 ve 16:9 gibi farklı formatta görüntü ölçülerini destekleyen alıcı, elektrik kesintilerinde hafıza koruma özelliği ile kesintisiz bir izleme deneyimi sunar. Ürünün 9 kareye bölme özelliği sayesinde bir kanalı canlı izlerken diğer kanalları da gözlemleyebilir, TV ekranındaki görüntüyü durdurabilir ve pause özelliğini kullanabilirsiniz. En son izlenen kanala geri dönme özelliği ile kaçırılan içerikleri kolayca takip edebilirsiniz. Uygulama ve kanal tarafından destekleniyorsa çok dilli yayınları alabilir ve isteğe bağlı olarak 6 farklı favori listesi oluşturabilirsiniz. Geniş uydu arama fonksiyonu ve Türksat otomatik kanal güncelleme sistemi ile her zaman en güncel içeriklere ulaşabilirsiniz. Çok Fonksiyonlu Scart Başlık, ev eğlencesi konusunda tam bir çözüm sunarak herkesin ihtiyaçlarına cevap verir." TEKNİK ÖZELLİKLER Toplam 4000 kanal kayıt kapasitesi; Merkezi sistemlerle mükemmel uyum; Disecqc 1.0, 1.1, 1.2 ve USALS (Disecqc 1.3) uyumlu; Gerçek renkli OSD; Gelişmiş kilit sistemleri; Sistem, kurulum ayar ve kanal düzenleme kilitleri; Gelişmiş PID kanal listesi ve favori listesi; Uydu / TP düzenleme; 4 adet menü dil seçeneği; Değişik formatta görüntü ölçüleri: 4:3 ve 16:9; Elektrik kesintilerinde hafıza koruma; Ekranı 9 kareye bölme özelliği; 1 kanal canlı izleme, TV ekranındaki görüntüyü durdurma ve pause özelliği; En son izlenen kanala geri dönme (recall); Kolay anten kurulumu için sinyal seviyesi göstergesi; Uygulama ve kanal tarafından destekleniyorsa çok dilde yayın alma; 6 adet favori listesi düzenleme; Geniş uydu arama fonksiyonu; Sebeke araması; Türksat otomatik kanal güncelleme sistemi;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Dahili Wifi:
Yok
Ethernet:
Yok
Garanti Tipi:
2 Yıl
Görüntü Kalitesi:
4K Ultra HD
Marka:
Microstar
Renk :
SİYAH
USB Desteği:
Yok

Sık Sorulan Sorular

Microstar Mini Sd Digital Uydu Alıcı - Uzaktan Kumandalı Siyah fiyatı ne kadar ?

Microstar Mini Sd Digital Uydu Alıcı - Uzaktan Kumandalı Siyah fiyatı 373.46 TL olarak öne çıkmaktadır.

Microstar Mini Sd Digital Uydu Alıcı - Uzaktan Kumandalı Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Microstar Mini Sd Digital Uydu Alıcı - Uzaktan Kumandalı Siyah En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Microstar Mini Sd Digital Uydu Alıcı - Uzaktan Kumandalı Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Microstar Mini Sd Digital Uydu Alıcı - Uzaktan Kumandalı Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Microstar Mini Sd Digital Uydu Alıcı - Uzaktan Kumandalı Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Microstar Mini Sd Digital Uydu Alıcı - Uzaktan Kumandalı Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.