0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Tedarikcenter Metal Konfeksiyon Askısı Raflı Eşek Askılık Ayaklı Elbise Askısı Kıyafet Askılığı

Kazancınız 3%
648.89 TL
631.40 TL
Kazancınız: 17.49 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

TedarikCenter Metal Konfeksiyon Askısı Raflı Eşek Askılık Ayaklı Elbise Askısı Kıyafet Askılığı Bu konfeksiyon askısı, dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Konfeksiyon askısı, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Geniş ve kavisli omuzları, elbiselerinizin şeklini bozmadan asılı kalmasını sağlar. Ayrıca, kaymaz bir yüzeye sahip olması sayesinde kıyafetleriniz askıdan düşmez ve düzgün bir şekilde yerinde kalır. Konfeksiyon askısı, hem ev kullanımı hem de ticari kullanım için uygundur. Gardırobunuzdaki düzeni sağlamanın yanı sıra, mağazalar, butikler, oteller veya giyim sektöründeki diğer işletmeler için de ideal bir seçimdir. Zarif ve şık görünümüyle, kıyafetlerinizi sergilemek için mükemmel bir seçenektir. Giysilerinizi düzgün bir şekilde asmanın yanı sıra, rafları sayesinde ek depolama alanı sağlar. 20x20 metal profilden üretilmiştir. Ürün ölçüleri; Yükseklik : 134 Genişlik: 80 Derinlik: 47 Raf Derinliği: 32

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Tedarikcenter

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
Garantisiz
Malzeme (Ev & Yaşam):
Metal
Marka:
Ölçüler:
80 cm
Renk :
SİYAH
Tarz (mobilya):
Klasik


Sık Sorulan Sorular

Tedarikcenter Metal Konfeksiyon Askısı Raflı Eşek Askılık Ayaklı Elbise Askısı Kıyafet Askılığı fiyatı ne kadar ?

Tedarikcenter Metal Konfeksiyon Askısı Raflı Eşek Askılık Ayaklı Elbise Askısı Kıyafet Askılığı fiyatı 631.40 TL olarak öne çıkmaktadır.

Tedarikcenter Metal Konfeksiyon Askısı Raflı Eşek Askılık Ayaklı Elbise Askısı Kıyafet Askılığı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Tedarikcenter Metal Konfeksiyon Askısı Raflı Eşek Askılık Ayaklı Elbise Askısı Kıyafet Askılığı En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Tedarikcenter Metal Konfeksiyon Askısı Raflı Eşek Askılık Ayaklı Elbise Askısı Kıyafet Askılığı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Tedarikcenter Metal Konfeksiyon Askısı Raflı Eşek Askılık Ayaklı Elbise Askısı Kıyafet Askılığı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Tedarikcenter Metal Konfeksiyon Askısı Raflı Eşek Askılık Ayaklı Elbise Askısı Kıyafet Askılığı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Tedarikcenter Metal Konfeksiyon Askısı Raflı Eşek Askılık Ayaklı Elbise Askısı Kıyafet Askılığı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.