evimdeyokyok Mentch 20X50 Pro Dürbün Perma Focus Netleme Su Geçirmez Siyah Cok Renkli

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
14,577.90 TL
13,353.36 TL
Kazancınız: 1,224.54 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Mentch 20x50 Profesyonel El Dürbünü – Perma Focus – Otomatik Netleme – Su Geçirmez – 1000m/40m Ürün Özellikleri Deniz Ve Karasal Gözlemler Için Tasarlanmış Su Geçirmez Askeri Dürbün Aydınlatma Anahtarı Ile Dahili Telemetre ölçeği Ve Yönlü Pusula, Görüntülenmekte Olan Nesneninboyutunu Ve Yönünü Gösterir. Dayanıklı Kauçuk Zırhlı Kaplama Tutmak Için Rahat Ve Herhangi Bir Koşulda Ayağa Kalkacak Kadar Sağlam Dürbün Içinde, Yağmur Fırtınaları Ve Yüksek Nem Gibi Son Derece şiddetli Koşullar Altında Bile Iç Lens Yüzeylerinde Sisleme Ve Kalıp Ortadan Kaldırır. Hi-index Bak4 Prizma, Bir Nesnenin Her Küçük Detayını Sunmak Için Canlı Kontrastlı Parlak, Keskin Bir Görüntüye Sahiptir. Geniş Lens Tasarımı, 50mm Lens, Geniş Açı Ve Hd Bir Vizyon Kombinasyonu Ile Göz Yorgunluğu, Baş Dönmesi Olmadan Nesneleri Görüntülemek Için Daha Rahat Dürbün, Alacakaranlık Ve şafak Gibi Düşük ışık Koşullarında Bile Büyük Bir 50mm Objektif Lense Sahiptir, Aynı Zamanda Görüntünün Maksimum Parlaklığını Da Sağlayabilir Ipx20 Suya Dayanıklı, Normalde Yağmurlu Günde çalışabilir yakınlaştırma:40m/1000m

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
evimdeyokyok
Renk :
Cok Renkli

Sık Sorulan Sorular

evimdeyokyok Mentch 20X50 Pro Dürbün Perma Focus Netleme Su Geçirmez Siyah Cok Renkli fiyatı ne kadar ?

evimdeyokyok Mentch 20X50 Pro Dürbün Perma Focus Netleme Su Geçirmez Siyah Cok Renkli fiyatı 13353.36 TL olarak öne çıkmaktadır.

evimdeyokyok Mentch 20X50 Pro Dürbün Perma Focus Netleme Su Geçirmez Siyah Cok Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

evimdeyokyok Mentch 20X50 Pro Dürbün Perma Focus Netleme Su Geçirmez Siyah Cok Renkli En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, evimdeyokyok Mentch 20X50 Pro Dürbün Perma Focus Netleme Su Geçirmez Siyah Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, evimdeyokyok Mentch 20X50 Pro Dürbün Perma Focus Netleme Su Geçirmez Siyah Cok Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

evimdeyokyok Mentch 20X50 Pro Dürbün Perma Focus Netleme Su Geçirmez Siyah Cok Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, evimdeyokyok Mentch 20X50 Pro Dürbün Perma Focus Netleme Su Geçirmez Siyah Cok Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.