0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Artikel Mavi Onbir Ayın Sultanı Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banne

Kazancınız 3%
117.06 TL
114.00 TL
Kazancınız: 3.06 TL
Tükendi
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bu Mavi Onbir Ayın Sultanı Yazılı Banner özel günleriniz ve davet organizasyonlarınızda kullanabileceğiniz şık bir üründür. Simli Eva malzemeden yapılmış olup, banner yazıların yüksekliği 11 cm'dir. Paket içerisinde 1 adet banner yazısı bulunmaktadır ve yanında gönderilen ip yardımı ile kolayca oluşturabilirsiniz.

Bu ürünün özellikle iftar yemeklerinizde ve diğer özel günlerde organizasyonlarınızı süslemek için idealdir. Az da olsa sim dökülmesi yaşanabilir ancak bu ürünün şıklığına bir etki etmez.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Artikel

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Artikel Mavi Onbir Ayın Sultanı Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banne fiyatı ne kadar ?

Artikel Mavi Onbir Ayın Sultanı Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banne fiyatı 114.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

Artikel Mavi Onbir Ayın Sultanı Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banne satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Artikel Mavi Onbir Ayın Sultanı Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banne En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Artikel Mavi Onbir Ayın Sultanı Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banne ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Artikel Mavi Onbir Ayın Sultanı Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banne ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Artikel Mavi Onbir Ayın Sultanı Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banne ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Artikel Mavi Onbir Ayın Sultanı Yazılı Banner , Özel Gün, Davet Organizasyonu ,İftar Yemeği, Simli Eva Banne ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.