0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

AdmStore 3Lü Matkap Ucuna Takılan Temizlik Fırça Seti Fırça 3 Parça Temizleme Fırçası Zorlu Kir Temizleyici

Adm Store%10 İndirim
İndirimin Bitmesine Kalan Süre:
407.95 TL
268.68 TL
Kazancınız: 139.27 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Zorlu Kir Temizleyici 3lü Matkap Ucuna Takılan Temizlik Fırça Seti Fırça 3 Parça Temizleme Fırçası Mutfak eşyaları ve genel ev işlerini temizlemek için çok uygundur. Ayrıca, çimento macunu, lekeler, toz kaldırmak için barbekü temizleyici, fırın temizleyici, tekerlek temizleyici, pencere temizleyici ve halı temizleyici olarak da kullanılabilir. 3lü Matkap Ucu Banyo Küvet Duşa kabin Araba Tekerliği Koltuk Yıkama Temizleme Fırçası Seti Banyo Mutfak Duşakabin Araba Tekerliği temizlemek için kullanılan matkap ucu fırça seti; Tüm yüzeylerinizin kolay temizliği için 3 farklı boyutta kullanımı pratik matkap ucuna takılıp daha az yorularak temizliğinizi yapabileceğiniz pratik bir ürün,başyardımcınız.; 3lü Matkap Ucu Banyo Küvet Duşakabin Araba Tekerliği Koltuk Yıkama Temizleme Fırçası Seti Özellikleri 3lü set,3 farklı boyutta ve şekilde.; Matkap ucuna uyumlu başlıklara sahiptir. Tüm yüzeyler için uygundur.; Kullanım Alanları: Banyo Mutfak, Duşakabin Küvet ,Fayans, Araba Tekerliği gibi tüm yüzeyler için uygundur.;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
AdmStore

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

AdmStore 3Lü Matkap Ucuna Takılan Temizlik Fırça Seti Fırça 3 Parça Temizleme Fırçası Zorlu Kir Temizleyici fiyatı ne kadar ?

AdmStore 3Lü Matkap Ucuna Takılan Temizlik Fırça Seti Fırça 3 Parça Temizleme Fırçası Zorlu Kir Temizleyici fiyatı 268.68 TL olarak öne çıkmaktadır.

AdmStore 3Lü Matkap Ucuna Takılan Temizlik Fırça Seti Fırça 3 Parça Temizleme Fırçası Zorlu Kir Temizleyici satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

AdmStore 3Lü Matkap Ucuna Takılan Temizlik Fırça Seti Fırça 3 Parça Temizleme Fırçası Zorlu Kir Temizleyici En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, AdmStore 3Lü Matkap Ucuna Takılan Temizlik Fırça Seti Fırça 3 Parça Temizleme Fırçası Zorlu Kir Temizleyici ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, AdmStore 3Lü Matkap Ucuna Takılan Temizlik Fırça Seti Fırça 3 Parça Temizleme Fırçası Zorlu Kir Temizleyici ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

AdmStore 3Lü Matkap Ucuna Takılan Temizlik Fırça Seti Fırça 3 Parça Temizleme Fırçası Zorlu Kir Temizleyici ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, AdmStore 3Lü Matkap Ucuna Takılan Temizlik Fırça Seti Fırça 3 Parça Temizleme Fırçası Zorlu Kir Temizleyici ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.