0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Tedarikcenter Leda Portmanto Metal Ayaklı Raflı Vestiyer Ayakkabılık Elbise Askılığı Askılık Atlantik Çam

3,244.89 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Tedarikcenter Leda Portmanto Metal Ayaklı Raflı Vestiyer Ayakkabılık Elbise Askılığı Askılık Leda Portmanto, evinizin girişine veya yatak odasına zarif bir dokunuş katmak için tasarlanmış şık bir mobilya parçasıdır. ; Bu portmanto, sağlam yapısı ve estetik tasarımıyla sadece eşyalarınızı düzenlemekle kalmaz, aynı zamanda evinize şıklık ve düzen getirir. ; Leda Portmanto'nun modern ve zarif tasarımı, her türlü dekorasyon tarzına uyum sağlayacak şekilde özenle hazırlanmıştır. ; Kaliteli işçilik ve detaylara verilen önem, bu portmantoyu sıradanın ötesine taşır. ; Leda Portmanto, dayanıklı malzemelerden üretilmiş olup uzun ömürlü kullanım için tasarlanmıştır. ; Yüksek kaliteli malzeme seçimi ve sağlam yapısı, günlük kullanıma uygunluğunu ve uzun ömürlü kullanımını garanti eder. ; Ürün Ölçüleri ; Yükseklik: 180 cm. ; Genişlik: 120 cm. ; Derinlik: 30 cm.; İki raf arası yükseklik: 42 cm. ; En ant raf arası yükseklik: 75 cm. ; Askılık Alanı Genişlik: 74 cm. ; Askılık Alanı Yükseklik: 165 cm.;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Tedarikcenter

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
Garantisiz
Malzeme (Ev & Yaşam):
Metal
Marka:
Ölçüler:
120 cm
Renk :
ATLANTİK ÇAM
Tarz (mobilya):
Klasik


Sık Sorulan Sorular

Tedarikcenter Leda Portmanto Metal Ayaklı Raflı Vestiyer Ayakkabılık Elbise Askılığı Askılık Atlantik Çam fiyatı ne kadar ?

Tedarikcenter Leda Portmanto Metal Ayaklı Raflı Vestiyer Ayakkabılık Elbise Askılığı Askılık Atlantik Çam fiyatı 3244.89 TL olarak öne çıkmaktadır.

Tedarikcenter Leda Portmanto Metal Ayaklı Raflı Vestiyer Ayakkabılık Elbise Askılığı Askılık Atlantik Çam satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Tedarikcenter Leda Portmanto Metal Ayaklı Raflı Vestiyer Ayakkabılık Elbise Askılığı Askılık Atlantik Çam En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Tedarikcenter Leda Portmanto Metal Ayaklı Raflı Vestiyer Ayakkabılık Elbise Askılığı Askılık Atlantik Çam ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Tedarikcenter Leda Portmanto Metal Ayaklı Raflı Vestiyer Ayakkabılık Elbise Askılığı Askılık Atlantik Çam ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Tedarikcenter Leda Portmanto Metal Ayaklı Raflı Vestiyer Ayakkabılık Elbise Askılığı Askılık Atlantik Çam ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Tedarikcenter Leda Portmanto Metal Ayaklı Raflı Vestiyer Ayakkabılık Elbise Askılığı Askılık Atlantik Çam ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.