Le Balvo Lavanta,Limon,Pudra,Okyanus,Bereket Doğal Uçucu Saf Buhurdanlık Esansı Oda Koku Esans Buhur Yağ 10Ml

Kazancınız 9%
Yaza Merhaba
399.99 TL
364.56 TL
Kazancınız: 35.43 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Bu doğal uçucu esans yağı, Le Balvo tarafından üretilmektedir ve oda difüzörlerinde, mumlarda, sabunlarda ve oda kokusu yapımında kullanılabilir. Bu esans yağı, lavanta, limon, pudra, okyanus ve bereket notaları ile harmanlanmıştır.

  • Bu 10 ml esans yağı, 5 adet paketlenmiştir.
  • Yapay parfüm, paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik boya ve koruyucu içermez.
  • Doğa dostudur ve vegan kullanımına uygundur.
  • Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Le Balvo Uçucu Yağ Esansı, evinizde dinlendirici bir atmosfer yaratmak için idealdir. Lavanta notaları, sakinleştirici ve rahatlatıcı etkisi ile öne çıkar. Limon, oda kokusuna canlılık katarak ferah bir hava yaratır. Pudra notaları, huzurlu bir ortam sağlarken okyanus notaları ferahlatıcı bir etki yaratır. Bereket notaları ise odaya hoş bir koku yayarak pozitif enerji verir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Le Balvo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Le Balvo Lavanta,Limon,Pudra,Okyanus,Bereket Doğal Uçucu Saf Buhurdanlık Esansı Oda Koku Esans Buhur Yağ 10Ml fiyatı ne kadar ?

Le Balvo Lavanta,Limon,Pudra,Okyanus,Bereket Doğal Uçucu Saf Buhurdanlık Esansı Oda Koku Esans Buhur Yağ 10Ml fiyatı 364.56 TL olarak öne çıkmaktadır.

Le Balvo Lavanta,Limon,Pudra,Okyanus,Bereket Doğal Uçucu Saf Buhurdanlık Esansı Oda Koku Esans Buhur Yağ 10Ml satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Le Balvo Lavanta,Limon,Pudra,Okyanus,Bereket Doğal Uçucu Saf Buhurdanlık Esansı Oda Koku Esans Buhur Yağ 10Ml En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Le Balvo Lavanta,Limon,Pudra,Okyanus,Bereket Doğal Uçucu Saf Buhurdanlık Esansı Oda Koku Esans Buhur Yağ 10Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Le Balvo Lavanta,Limon,Pudra,Okyanus,Bereket Doğal Uçucu Saf Buhurdanlık Esansı Oda Koku Esans Buhur Yağ 10Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Le Balvo Lavanta,Limon,Pudra,Okyanus,Bereket Doğal Uçucu Saf Buhurdanlık Esansı Oda Koku Esans Buhur Yağ 10Ml ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Le Balvo Lavanta,Limon,Pudra,Okyanus,Bereket Doğal Uçucu Saf Buhurdanlık Esansı Oda Koku Esans Buhur Yağ 10Ml ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.