0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

AdmStore Lav Lambası Gece Lambası Büyük Boy Lav Lambası Lava Lamp Konsept 41 Cm Mavi

Kazancınız 33%
Adm Store%10 İndirim
İndirimin Bitmesine Kalan Süre:
1,247.57 TL
863.55 TL
Kazancınız: 384.02 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Lav Lambası 41 cm Konsept Lamba Gece Lambası Lava Lamp Dekoratif Lav Lambası ile evinize sıcaklık ve canlılık katın Isıyla Hareket Eden Sıvı Lambayı fişe takın ve birkaç dakika içinde evinizin sıradan bir köşesi büyüleyici görsel bir ekrana dönüşsün. Sakinleştirici etkisiyle bilinen lav lambası ile odanızda tatlı bir rüya havası yaratmanız mümkün. Lava Lamp evinizde salon ve yatak odanızda kullanabileceğiniz zarif bir ürün olduğu gibi dekor eklemek istediğiniz işyeri ve ofis gibi her türlü mekana ayrı bir hava katacaktır. 41 cm‘lik uzunluğu, modern tasarımı, metalik gri gövdesi ve gözalıcı renkleriyle göz doldurucu dekoratif bir objedir. Lava Lamp Dekoratif Lav Lambası evinizin vazgeçilmez aksesuarlarından biri

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Boyut/Ebat (Ev&Yaşam):
40 cm
Duy Tipi:
E27
Marka:
AdmStore
Materyal (dekorasyon-aydınlatma):
Cam
Renk :
MAVİ

Sık Sorulan Sorular

AdmStore Lav Lambası Gece Lambası Büyük Boy Lav Lambası Lava Lamp Konsept 41 Cm Mavi fiyatı ne kadar ?

AdmStore Lav Lambası Gece Lambası Büyük Boy Lav Lambası Lava Lamp Konsept 41 Cm Mavi fiyatı 863.55 TL olarak öne çıkmaktadır.

AdmStore Lav Lambası Gece Lambası Büyük Boy Lav Lambası Lava Lamp Konsept 41 Cm Mavi satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

AdmStore Lav Lambası Gece Lambası Büyük Boy Lav Lambası Lava Lamp Konsept 41 Cm Mavi En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, AdmStore Lav Lambası Gece Lambası Büyük Boy Lav Lambası Lava Lamp Konsept 41 Cm Mavi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, AdmStore Lav Lambası Gece Lambası Büyük Boy Lav Lambası Lava Lamp Konsept 41 Cm Mavi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

AdmStore Lav Lambası Gece Lambası Büyük Boy Lav Lambası Lava Lamp Konsept 41 Cm Mavi ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, AdmStore Lav Lambası Gece Lambası Büyük Boy Lav Lambası Lava Lamp Konsept 41 Cm Mavi ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.