esnature Köpek Desenli Patilerinizi Silin Yazılı Kapı Önü Paspası 45X70 Cm Kahverengi

Kazancınız 13%
Yaza Merhaba
124.99 TL
108.24 TL
Kazancınız: 16.75 TL
Stokta
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
AlvetaShop
2007 yılında kurulan firmamız ithalat ve ihracat alanında uzmandır. Dünyanın ön...
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Esnature Kedi Desenli Patilerinizi Silin Yazılı Kapı Önü Paspası 45x70 Cm, iç ve dış mekan kullanımı için uygundur. İç ve dış kapılar önünde, banyoda, balkonda, mutfakta kısaca evinizin her yerinde rahatlıkla ve güvenle kullanılabilir. Ayrıca evcil hayvan paspası ve mama tabağı altlığı paspası olarak her mekanda rahatlıkla kullanıma uygundur. Bu paspasın alt kısmı PVC olup, üst kısmı ise özel boya ile boyanmış dijital baskılıdır.

Üzerindeki özel doku tozu ve kiri hapseder. Silkeleyerek, süpürerek veya su ile yıkayarak temizlenebilir. Temizliği oldukça kolaydır. Üzerindeki dokunun ince yapısı ve su emilim oranının minimum derecede olması sayesinde suyu, nemi ve kötü kokuları hapsetmez. Bu kapı önü paspası kalıp kesimine bağlı olarak +- 2 cm farklılık gösterebilir.

Kedi desenli patilerinizi silin yazılı kapı önü paspası, kaymaz tabanı sayesinde hareket etme veya kayma riskini en aza indirir. Bu sayede hem siz hem de misafirleriniz güvenli bir şekilde evinize girebilir. Ürünün dayanıklı tabanı ve ağırlığı, olumsuz etmenlere karşı dayanıklılığını artırır.

Bu paspasın dekoratif ve işlevsel özelliği evinize sofistike ve modern bir hava katacaktır. Kedi desenli tasarımıyla evinizin atmosferini canlandırırken, aynı zamanda paspas olarak kullanışlı bir görevi de yerine getirir. Mutfak, banyo, balkon gibi farklı mekanlarda kullanabilirsiniz. Ayrıca evcil hayvanlarınız için mama tabağı altlığı olarak da kullanabilirsiniz.

Piyasada çoğu yerde satılan PVC tabanlı paspasların çoğunluğunun aksine, bu paspas kokusuzdur. Plastik kokusu yoktur, bu nedenle evinizde hoş olmayan bir koku oluşmasını engeller. Ürünün üzerindeki özel doku tozu ve kiri hapsederek, evinizin temizliğini ve hijyenini korur.

Bu Kedi Desenli Patilerinizi Silin Yazılı Kapı Önü Paspası 45x70 Cm, kullanımı kolay ve temizliği pratik bir üründür. Silkeleyerek, süpürerek veya su ile yıkayarak paspasınızı kolayca temizleyebilirsiniz. Ürünün yüksek kaliteli malzemelerden üretilmesi sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlar.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
45 x 70
Ebat:
45 x 70
Marka:
esnature
Materyal (Mobilya):
Polipropilen
Renk :
Kahverengi
Şekil (mobilya):
Dikdörtgen
Üretim Şekli:
Dijital Baskı

Sık Sorulan Sorular

esnature Köpek Desenli Patilerinizi Silin Yazılı Kapı Önü Paspası 45X70 Cm Kahverengi fiyatı ne kadar ?

esnature Köpek Desenli Patilerinizi Silin Yazılı Kapı Önü Paspası 45X70 Cm Kahverengi fiyatı 108.24 TL olarak öne çıkmaktadır.

esnature Köpek Desenli Patilerinizi Silin Yazılı Kapı Önü Paspası 45X70 Cm Kahverengi satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

esnature Köpek Desenli Patilerinizi Silin Yazılı Kapı Önü Paspası 45X70 Cm Kahverengi En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, esnature Köpek Desenli Patilerinizi Silin Yazılı Kapı Önü Paspası 45X70 Cm Kahverengi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, esnature Köpek Desenli Patilerinizi Silin Yazılı Kapı Önü Paspası 45X70 Cm Kahverengi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

esnature Köpek Desenli Patilerinizi Silin Yazılı Kapı Önü Paspası 45X70 Cm Kahverengi ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, esnature Köpek Desenli Patilerinizi Silin Yazılı Kapı Önü Paspası 45X70 Cm Kahverengi ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.