0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Amway Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Bulaşık Telleri Dısh Drops

Kazancınız 6%
900.00 TL
850.00 TL
Kazancınız: 50.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Birikmiş yiyecek ve yağ kalıntılarını çizmeden ovarak temizleyin! DISH DROPS SCRUB BUDS Bulaşık Telleri kaliteli, pasa karşı dirençli çelikten yapılmış olup, kullanışlı ve dayanıklıdır, defalarca kullanılabilir. Kaliteli paslanmaz çelikten yapılmış teller, parlatılmamış gereçler, ızgaralar, tavalar, çatal-bıçaklar ve hatta tekerlekler gibi ev harici gereçler üzerinde uzun ömürlü ve etkili bir temizlik sağlar.

Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı kir ve yağ birikintilerine kolayca nüfuz ederek bulaşıklarınızı ışıl ışıl yapar.

Bulaşık yıkamak zor olmak zorunda değil. Ferahlatıcı ve canlandırıcı narenciye kokusu sayesinde Dish Drops Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı ile bulaşıkları yıkamak bir zevktir. Bu nazik konsantre deterjan yağları ve sertleşmiş kalıntıları söker atar, tabakları, bardakları, çatal bıçakları, tencere ve tavaları pırıl pırıl temizler. Aloe vera, alfa hidroksi asit AHA ve bir Japon bitkisi olan Shido doğal özlerini içeren bu günlük temel ürün cildinizi tahriş etmeden, ellerinizi kurutmadan kolay temizlik sağlar. Amway’in çok güvenilen ünlü temizlik ürünlerinden beklendiği üzere, Dish Drops Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı doğal kaynaklardan elde edilmiş dört bileşen içerir ve kristal, seramik ve porselen gibi en değerli olanlar da dahil olmak üzere tüm mutfak eşyalarınızın temizliği için güvenlidir.

  • Çok amaçlı, yüksek seviyede etkili formülü cam eşyalarda, tencere tavalarda, çatal bıçaklarda ve hatta en ince porselen, kristal ve gümüşlerinizde kullanım için güvenlidir.
  • Baharatlı, balıklı ve diğer yoğun kokulu gıdaların kokularını azaltır.
  • Uzun süre kalıcı, etkili bir köpük oluşturur.
  • Kullanımdan sonra ellerinizi yıkayınız.

Kullanım şekli: Eviyeyi/bulaşık kabını 5 litre suyla doldurup, içine 3 ml Dish Drops Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı ekleyiniz. Tencere tavalarınızı, tabak takımlarınızı, çatal bıçaklarınızı yıkayıp durulayınız. Amway Pompalı Şişede 3 ölçek suya 1 ölçek Dish Drops Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı ekleyiniz. Karıştırmak için çalkalayıp, hedeflediğiniz daha küçük alanlarda süngerle kullanınız. Tencere, tava ve fırın kaplarında biriken yağları gevşetmek için ıslatma ürünü olarak kullanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Amway

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Unisex
Marka:


Sık Sorulan Sorular

Amway Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Bulaşık Telleri Dısh Drops fiyatı ne kadar ?

Amway Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Bulaşık Telleri Dısh Drops fiyatı 850.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

Amway Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Bulaşık Telleri Dısh Drops satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Amway Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Bulaşık Telleri Dısh Drops En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Amway Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Bulaşık Telleri Dısh Drops ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Amway Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Bulaşık Telleri Dısh Drops ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Amway Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Bulaşık Telleri Dısh Drops ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Amway Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı Home Bulaşık Telleri Dısh Drops ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.