VARDEM OYUNCAK Nessiworld Klx600-325 Çek Bırak Sesli Die Cast Araba 1:32 -Vardem Tek Renk

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
403.65 TL
389.93 TL
Kazancınız: 13.72 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Nessiworld Klx600-325 Çek Bırak Sesli Die Cast Araba 1:32 -vardem, sizin için özel olarak tasarlanmış bir oyuncak arabadır. Bu araba, çocukların oyun saatlerini daha eğlenceli hale getirecek birçok özelliğe sahiptir.

Bu oyuncak araba, çek bırak özelliği sayesinde çocukların kolayca kullanabileceği bir mekanizmaya sahiptir. Çocuklar arabayı geriye çeker ve bıraktıklarında araba kendiliğinden ilerlemeye başlar. Bu özellik, çocukların hareket kabiliyetini geliştirmelerine yardımcı olur.

Die cast malzemeden üretilmiş olan bu oyuncak araba, dayanıklı ve uzun ömürlü bir yapıya sahiptir. Çocuklar bu arabayı istedikleri gibi kullanabilirler ve uzun yıllar boyunca keyifle oynayabilirler.

Oyuncak arabanın sesli özelliği, çocukların oyun deneyimini daha da eğlenceli hale getirir. Araba hareket ettiğinde gerçekçi sesler çıkarır ve çocuklara gerçek bir araba kullanıyormuş gibi hissettirir.

Bu oyuncak araba 1:32 ölçeğinde tasarlanmıştır. Bu ölçek, arabayı gerçek araçlara benzer bir şekilde detaylandırmayı mümkün kılar. Arabanın tüm detayları özenle tasarlanmıştır ve gerçeğe yakın bir görünüme sahiptir.

Nessiworld Klx600-325 Çek Bırak Sesli Die Cast Araba 1:32 -vardem, çocukların hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak eğlenceli bir oyuncak seçeneğidir. Bu oyuncak araba, çocukların motor becerilerini, el-göz koordinasyonunu ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak birçok özelliğe sahiptir. Üstelik dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanım sunar.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla VARDEM OYUNCAK

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Renk :
tek renk
Yaş Grubu (anne - bebek):
3+ Yaş


Sık Sorulan Sorular

VARDEM OYUNCAK Nessiworld Klx600-325 Çek Bırak Sesli Die Cast Araba 1:32 -Vardem Tek Renk fiyatı ne kadar ?

VARDEM OYUNCAK Nessiworld Klx600-325 Çek Bırak Sesli Die Cast Araba 1:32 -Vardem Tek Renk fiyatı 389.93 TL olarak öne çıkmaktadır.

VARDEM OYUNCAK Nessiworld Klx600-325 Çek Bırak Sesli Die Cast Araba 1:32 -Vardem Tek Renk satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

VARDEM OYUNCAK Nessiworld Klx600-325 Çek Bırak Sesli Die Cast Araba 1:32 -Vardem Tek Renk En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, VARDEM OYUNCAK Nessiworld Klx600-325 Çek Bırak Sesli Die Cast Araba 1:32 -Vardem Tek Renk ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, VARDEM OYUNCAK Nessiworld Klx600-325 Çek Bırak Sesli Die Cast Araba 1:32 -Vardem Tek Renk ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

VARDEM OYUNCAK Nessiworld Klx600-325 Çek Bırak Sesli Die Cast Araba 1:32 -Vardem Tek Renk ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, VARDEM OYUNCAK Nessiworld Klx600-325 Çek Bırak Sesli Die Cast Araba 1:32 -Vardem Tek Renk ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.