AHENGİM Kız Çocuk Leopar Desenli Fırfır Detaylı Şapkalı Trend Elbise Ak2401 Dokuma Vizon

Yaza Merhaba
549.90 TL
457.91 TL
Kazancınız: 91.99 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Çocuğunuzun şık ve bir o kadar da konforlu olmasını istiyor musunuz? Kış günlerine özel tasarımı ve kalın kumaş yapısı ile ak2401 modelimiz, kız çocuğunuzun dolabının vazgeçilmez parçası olacak! Şık şapkası ile birlikte sunulan bu leopar desenli elbise, küçük prensesinizin enerjisini stil sahibi bir görünümle taçlandırıyor. Ürün özellikleri: - renkler; vizon, haki, bordo gri - beden; 2 yaş, 3 yaş, 4 yaş, 5 yaş, 6 yaş, 7 yaş, 8 yaş, 9 yaş - kategori: Kız çocuk elbise - desen: Göz alıcı leopar deseni - kol detayı: Omuzları fırfır detaylı, çocuğunuzun hareket özgürlüğünü kısıtlamadan sıcacık tutacak. - şapka: Şık ve şapkalı elbise tarzını tamamlayan, aynı desenle uyumlu şapka. - kumaş tipi: Kalın ve kaliteli kumaş yapısı, soğuk günlerde çocuğunuzu sıcak tutar. - kol uzunluğu: Uzun kol, çocuğunuzun kolunu rahatça sararak onu sıcak tutar. - boy: Kız çocuklar için ideal midi boy. Ürün faydaları: - tam anlamıyla şıklık: Leopar desenli bu şık elbiseyle, küçük prensesiniz her ortamda ilgi odağı olacak. - ekstra konfor: Omuzlardaki fırfırlar, esnek ve hareket özgürlüğü sağlayarak gün boyu rahatlık sunar. - sıcacık tutacak: Kalın kumaş yapısı sayesinde kızınız soğuk günlerde bile üşümez. - pratik kullanım: Elde ve makinede kolayca yıkanabilir malzemesi ile kullanımı oldukça pratiktir. - uzun süreli kullanım: Sağlam dikişleri ve kaliteli kumaşı sayesinde uzun süre forma girmez ve ilk günkü gibi kalır. - uyumlu aksesuar: Şapka ve elbise kombini, kız çocuğunuza hazır bir kombin konforu sunar. Çocuğunuzun sıcak ve stil sahibi bir kış geçirmesini istiyorsanız, bunu sağlamak için ak2401 modelimiz ideal seçimdir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla AHENGİM

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
4 YAŞ
Boy / Ölçü :
Midi
Cinsiyet:
Kadın
Desen :
Baskılı
Kalıp :
Regular
Kol Boyu:
Uzun
Kol Tipi:
Standart Kol
Kumaş Tipi :
Dokuma
Marka:
Materyal Moda:
%10 Elastan, %50 Pamuk, %40 Polyester
Renk :
Vizon
Yaş Grubu:
Çocuk


Sık Sorulan Sorular

AHENGİM Kız Çocuk Leopar Desenli Fırfır Detaylı Şapkalı Trend Elbise Ak2401 Dokuma Vizon fiyatı ne kadar ?

AHENGİM Kız Çocuk Leopar Desenli Fırfır Detaylı Şapkalı Trend Elbise Ak2401 Dokuma Vizon fiyatı 457.91 TL olarak öne çıkmaktadır.

AHENGİM Kız Çocuk Leopar Desenli Fırfır Detaylı Şapkalı Trend Elbise Ak2401 Dokuma Vizon satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

AHENGİM Kız Çocuk Leopar Desenli Fırfır Detaylı Şapkalı Trend Elbise Ak2401 Dokuma Vizon En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, AHENGİM Kız Çocuk Leopar Desenli Fırfır Detaylı Şapkalı Trend Elbise Ak2401 Dokuma Vizon ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, AHENGİM Kız Çocuk Leopar Desenli Fırfır Detaylı Şapkalı Trend Elbise Ak2401 Dokuma Vizon ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

AHENGİM Kız Çocuk Leopar Desenli Fırfır Detaylı Şapkalı Trend Elbise Ak2401 Dokuma Vizon ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, AHENGİM Kız Çocuk Leopar Desenli Fırfır Detaylı Şapkalı Trend Elbise Ak2401 Dokuma Vizon ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.