Riccotarz Kız Çocuk Cool Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt Ve Peluş Yelekli Pembe Eşofman Takım

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
1,199.00 TL
1,098.28 TL
Kazancınız: 100.72 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Riccotarz
Riccotarz olarak 2015 yılında heyecanlı bir yolculuğa başladık. Dünya modasına ...
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kız Çocuk Cool Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt ve Peluş Yelekli Pembe Eşofman Takım, hareketli kız çocuklarının tarzına uygun olarak tasarlanmıştır. Ürün %80 pamuklu ve peluşlu, içi kazayağı desenlidir. Sıfır kol yelek, aynı desenli peluş yelek ve cool baskılı, kapüşonlu sweatshirt olmak üzere toplam üç parçadan oluşur. Sweatshirt ip ve cep detaylarına sahiptir. Bu takım, kışın moda olan pastel tonlardan biri olan pembe rengi ile dikkat çekicidir.

Riccotarz Genel Bilgilendirme

  • Çocuk Giyim Ürünleri için doğru bakım ve saklama koşulları, sizin için en yüksek kaliteli kumaşlardan üretilen ürünleri daha uzun süre kullanılabilir hale getirir.
  • Çocuk Giyim Ürünlerini ters çevirerek ve kendi renk grubuyla yıkamaya özen göstererek, ürünlerin uzun süre ıslak kalmamasını sağlamalısınız.
  • Çocuk Giyim Ürünlerini yıkarken ve ütülerken kullanım kılavuzundaki bilgilere özen göstermelisiniz.
  • Çocuk Giyim Ürünleri üzerinde, fosforlu baskı, aksesuar ve/veya nakış var ise, ürünleri yüksek derecede yıkamamalısınız.
  • Dantelli ürünlerde ilk yıkamayı elde yapmanız halinde, ürünlerin daha uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz.
  • Çocuk Giyim Kıyafetleri %100 Sağlıklı ve Hijyenik Üründür.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Riccotarz

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
5-6 Yaş
Marka:
Renk :
Pembe


Sık Sorulan Sorular

Riccotarz Kız Çocuk Cool Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt Ve Peluş Yelekli Pembe Eşofman Takım fiyatı ne kadar ?

Riccotarz Kız Çocuk Cool Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt Ve Peluş Yelekli Pembe Eşofman Takım fiyatı 1098.28 TL olarak öne çıkmaktadır.

Riccotarz Kız Çocuk Cool Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt Ve Peluş Yelekli Pembe Eşofman Takım satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Riccotarz Kız Çocuk Cool Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt Ve Peluş Yelekli Pembe Eşofman Takım En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Riccotarz Kız Çocuk Cool Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt Ve Peluş Yelekli Pembe Eşofman Takım ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Riccotarz Kız Çocuk Cool Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt Ve Peluş Yelekli Pembe Eşofman Takım ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Riccotarz Kız Çocuk Cool Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt Ve Peluş Yelekli Pembe Eşofman Takım ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Riccotarz Kız Çocuk Cool Baskılı Kapüşonlu Sweatshirt Ve Peluş Yelekli Pembe Eşofman Takım ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.