AHENGİM Kız Çocuk Ayıcıklı Jean Slopet Tulum Mevsimlik Likralı Ayarlanabilir Denim Mavi

Yaza Merhaba
989.90 TL
824.31 TL
Kazancınız: 165.59 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ürün açıklaması: Minik prenseslerin gardırobunun yıldız parçalarından biri olmaya aday bu sevimli kot slopet tulum, hem şıklığı hem de rahatlığı bir arada sunuyor. Ayıcıklı deseni ile çocukların çok seveceği bu tulum, kız çocuk tulum modasına yepyeni bir soluk getiriyor. Ürün özellikleri: - mükemmel kumaş karışımı: %97 pamuk ve %3 elastan içeriği ile cilt dostu dokunuş ve esneklik sunar. - kullanışlı tasarım: Ön ve arka cepleri ile pratik kullanım imkanı sağlar. - kolay kullanım: Ayarlanabilir askıları sayesinde çocuğunuzun üzerine tam oturur ve büyüdükçe de rahatlıkla ayarlanabilir. - şık detaylar: Öndeki şirin ayıcıklı aplike ve düğmeler, tulumun şıklığını arttırır. - uzun ömürlü: Yüksek kaliteli malzeme ve işçilik, ürünün uzun süre ilk günkü formunu korumasını sağlar. - seçkin stil: Kot tulum, kız çocukların her türlü etkinlikte şık görünmelerini sağlayacak bir seçenektir. - kombin kolaylığı: Tişörtler, balıkçı yaka kazaklar veya hırkalar ile rahatça kombin yapma fırsatı.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla AHENGİM

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
4 YAŞ
Boy / Ölçü :
Regular
Cinsiyet:
Kadın
Desen :
Düz
Kalıp :
Regular
Kumaş Tipi :
Denim
Marka:
Renk :
MAVİ
Yaş Grubu:
Çocuk


Sık Sorulan Sorular

AHENGİM Kız Çocuk Ayıcıklı Jean Slopet Tulum Mevsimlik Likralı Ayarlanabilir Denim Mavi fiyatı ne kadar ?

AHENGİM Kız Çocuk Ayıcıklı Jean Slopet Tulum Mevsimlik Likralı Ayarlanabilir Denim Mavi fiyatı 824.31 TL olarak öne çıkmaktadır.

AHENGİM Kız Çocuk Ayıcıklı Jean Slopet Tulum Mevsimlik Likralı Ayarlanabilir Denim Mavi satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

AHENGİM Kız Çocuk Ayıcıklı Jean Slopet Tulum Mevsimlik Likralı Ayarlanabilir Denim Mavi En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, AHENGİM Kız Çocuk Ayıcıklı Jean Slopet Tulum Mevsimlik Likralı Ayarlanabilir Denim Mavi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, AHENGİM Kız Çocuk Ayıcıklı Jean Slopet Tulum Mevsimlik Likralı Ayarlanabilir Denim Mavi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

AHENGİM Kız Çocuk Ayıcıklı Jean Slopet Tulum Mevsimlik Likralı Ayarlanabilir Denim Mavi ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, AHENGİM Kız Çocuk Ayıcıklı Jean Slopet Tulum Mevsimlik Likralı Ayarlanabilir Denim Mavi ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.