Svein Katlanabilir Bulaşık Yıkama Leğeni Süzgeçli Kesme Doğrama Tahtası Ve Akordiyon Tıpalı Badya 1 Adet Beyaz

Kazancınız 101%
Arsimo Özel%13 İndirim
899.00 TL
158.59 TL
Kazancınız: 740.41 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Katlanabilir leğen bu noktada özellikle az yer kaplaması dolayısıyla tercih edebileceğiniz bir ürün olacaktır. ; Badya leğenin kullanırken işinizi kolaylaştıracak en güzel özelliklerinden bir tanesi de içerisine doldurduğunuz suyu boşaltmanız gerektiğinde içerisindeki tıpayı açarak hiçbir kuvvet uygulamanıza gerek kalmadan işlemi tamamlamanız olacaktır. ; Akordiyon şeklinde tasarlanmış olması çok küçük alanlarda saklanabilme imkanı sağlar. ; Kullanmadan önce bir miktar çekerek hacmini genişletebileceğiniz badyay leğeni işiniz bittikten sonra kapatarak küçülmesini sağlayabilir ve saklayabilirsiniz. ; Çok Amaçlı Pratik Katlanabilir Kesme Doğrama Tahtası Ürün Ölçüleri: 40 x 30 x 14 cm ; Esnek ve dayanıklı gövdesi yumuşak malzemeden yapılmıştır. ; Dayanıklı ve deforme olmayan sağlam malzemeden üretilmiştir. ; Kesme tahtası, sebze yıkama drenaj sepeti olarak kullanılabilir. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Svein
Renk :
Beyaz

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Svein Katlanabilir Bulaşık Yıkama Leğeni Süzgeçli Kesme Doğrama Tahtası Ve Akordiyon Tıpalı Badya 1 Adet Beyaz fiyatı ne kadar ?

Svein Katlanabilir Bulaşık Yıkama Leğeni Süzgeçli Kesme Doğrama Tahtası Ve Akordiyon Tıpalı Badya 1 Adet Beyaz fiyatı 158.59 TL olarak öne çıkmaktadır.

Svein Katlanabilir Bulaşık Yıkama Leğeni Süzgeçli Kesme Doğrama Tahtası Ve Akordiyon Tıpalı Badya 1 Adet Beyaz satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Svein Katlanabilir Bulaşık Yıkama Leğeni Süzgeçli Kesme Doğrama Tahtası Ve Akordiyon Tıpalı Badya 1 Adet Beyaz En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Svein Katlanabilir Bulaşık Yıkama Leğeni Süzgeçli Kesme Doğrama Tahtası Ve Akordiyon Tıpalı Badya 1 Adet Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Svein Katlanabilir Bulaşık Yıkama Leğeni Süzgeçli Kesme Doğrama Tahtası Ve Akordiyon Tıpalı Badya 1 Adet Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Svein Katlanabilir Bulaşık Yıkama Leğeni Süzgeçli Kesme Doğrama Tahtası Ve Akordiyon Tıpalı Badya 1 Adet Beyaz ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Svein Katlanabilir Bulaşık Yıkama Leğeni Süzgeçli Kesme Doğrama Tahtası Ve Akordiyon Tıpalı Badya 1 Adet Beyaz ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.