TORİMA K9 Kablosuz Yaka Mikrofonu Lightning 2'Li Mini Mikrofon Youtube Tik Tok 2 Adet Siyah

Kazancınız 9%
Yaza Merhaba
400.00 TL
364.95 TL
Kazancınız: 35.05 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

K9 Kablosuz Yaka Mikrofonu Lightning 2'li Mini Mikrofon Youtube Tik Tok 2 Adet

K9 kablosuz yaka mikrofonu, içerisindeki verici ve alıcı sayesinde diğer mikrofonlardan farklıdır. Otomatik olarak bağlanarak uygulama veya Bluetooth'a ihtiyaç duymaz. Yalnızca vericiyi cihazlara takmanız yeterli olacaktır. Performanslı kablosuz sistemi, 5 saate kadar çalışma süresi sunar. 20 metre engelsiz bağlantısı ve 360 ° çok yönlü ses alımı ile her detayı kaydetmenize olanak tanır. Profesyonel derecede gürültü azaltma özelliği sayesinde, gürültülü ortamlarda bile orijinal sesinizi kaydedebilirsiniz.

  • İki kişi için çalışma modu
  • Otomatik bağlantı, hoparlör, ve duraklatma modu
  • Tak ve çalıştır özelliği
  • Gerçek zamanlı otomatik senkronizasyon teknolojisi
  • Çok kanallı gerçek zamanlı karıştırmayı destekler
  • Frekans tepki aralığı: 20-20KHZ
  • Uygulanabilir cep telefonu arayüzü: iPhone için, tip-c için

Dahili yüksek hassasiyetli ses yakalama aksesuarları ve maksimum destek 20kHz yüksek frekansı ile, geleneksel mono mikrofonların frekansının 6 katı daha fazla profesyonel tam bant ses 44.1 ~ 48kHz stereo CD kalitesi sunar. Paket içeriğinde 2 adet kablosuz mikrofon ve 1 adet şarj arayüzü yer almaktadır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Bağlantı Tipi:
Bluetooth
Garanti Tipi:
2 Yıl
Marka:
TORİMA
Renk :
SİYAH

Sık Sorulan Sorular

TORİMA K9 Kablosuz Yaka Mikrofonu Lightning 2'Li Mini Mikrofon Youtube Tik Tok 2 Adet Siyah fiyatı ne kadar ?

TORİMA K9 Kablosuz Yaka Mikrofonu Lightning 2'Li Mini Mikrofon Youtube Tik Tok 2 Adet Siyah fiyatı 364.95 TL olarak öne çıkmaktadır.

TORİMA K9 Kablosuz Yaka Mikrofonu Lightning 2'Li Mini Mikrofon Youtube Tik Tok 2 Adet Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

TORİMA K9 Kablosuz Yaka Mikrofonu Lightning 2'Li Mini Mikrofon Youtube Tik Tok 2 Adet Siyah En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, TORİMA K9 Kablosuz Yaka Mikrofonu Lightning 2'Li Mini Mikrofon Youtube Tik Tok 2 Adet Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, TORİMA K9 Kablosuz Yaka Mikrofonu Lightning 2'Li Mini Mikrofon Youtube Tik Tok 2 Adet Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

TORİMA K9 Kablosuz Yaka Mikrofonu Lightning 2'Li Mini Mikrofon Youtube Tik Tok 2 Adet Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, TORİMA K9 Kablosuz Yaka Mikrofonu Lightning 2'Li Mini Mikrofon Youtube Tik Tok 2 Adet Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.