0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Evsay Isme Özel Kına Yelpazesi Ve Gelin Tefi Seti Otrişli Deri Tef Vurmalı Çalgı Def Yeşil

Kazancınız 4%
500.00 TL
479.99 TL
Kazancınız: 20.01 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

İsme Özel Kına Yelpazesi Ve Gelin Tefi Seti Otrişli Deri Tef Vurmalı Çalgı Def Yeşil, güzel bir gelin için ideal bir aksesuardır. Bu set, kına gecenizde ve düğününüzde içinizi ısıtacak.

  • 1 adet Gelin Tefi
  • 1 adet Gelin Kına Yelpazesi

Bu seti özel kılan şey, üzerine yazdırabileceğiniz isim veya mesajdır. Siparişinizden sonra, sipariş numaranızı vererek soru yoluyla yazdırılacak metni belirtmeniz gerekmektedir. Bu işlem yapılmadığı takdirde, siparişiniz isimsiz olarak gönderilecektir.

Bu harika set, yeşil renkte ve otrişli deri tef ve vurmalı çalgı def kullanılarak tasarlanmıştır. Hem geleneksel hem de modern tarzda düğün yapmak isteyen her çift için mükemmel bir seçimdir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Evsay

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Evsay Isme Özel Kına Yelpazesi Ve Gelin Tefi Seti Otrişli Deri Tef Vurmalı Çalgı Def Yeşil fiyatı ne kadar ?

Evsay Isme Özel Kına Yelpazesi Ve Gelin Tefi Seti Otrişli Deri Tef Vurmalı Çalgı Def Yeşil fiyatı 479.99 TL olarak öne çıkmaktadır.

Evsay Isme Özel Kına Yelpazesi Ve Gelin Tefi Seti Otrişli Deri Tef Vurmalı Çalgı Def Yeşil satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Evsay Isme Özel Kına Yelpazesi Ve Gelin Tefi Seti Otrişli Deri Tef Vurmalı Çalgı Def Yeşil En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Evsay Isme Özel Kına Yelpazesi Ve Gelin Tefi Seti Otrişli Deri Tef Vurmalı Çalgı Def Yeşil ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Evsay Isme Özel Kına Yelpazesi Ve Gelin Tefi Seti Otrişli Deri Tef Vurmalı Çalgı Def Yeşil ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Evsay Isme Özel Kına Yelpazesi Ve Gelin Tefi Seti Otrişli Deri Tef Vurmalı Çalgı Def Yeşil ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Evsay Isme Özel Kına Yelpazesi Ve Gelin Tefi Seti Otrişli Deri Tef Vurmalı Çalgı Def Yeşil ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.