Evsay Isme Özel Deri Tef Kına Tefi Lazer Gül Süslenmiş Gelin Tefi 30 Cm Vurmalı Çalgı Müzik Aleti Def

Kazancınız 10%
Yaza Merhaba
333.00 TL
299.51 TL
Kazancınız: 33.49 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Isme Özel Deri Tef Kına Tefi Lazer Güllerle Süslenmiş Gelin Tefi, 30 cm çapında ve bordo renklidir. Müzik aleti olarak kullanılan bu tef, vurmalı çalgılar arasında yer almaktadır.

Tef üzerinde yer alan lazer kesim gül süslemeleri ile şık bir görünüm kazanmıştır. Üzerine özel bir yazı yazdırabilirsiniz. Yazıyı belirtmek için sipariş numaranızı kullanarak müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Evsay

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Evsay Isme Özel Deri Tef Kına Tefi Lazer Gül Süslenmiş Gelin Tefi 30 Cm Vurmalı Çalgı Müzik Aleti Def fiyatı ne kadar ?

Evsay Isme Özel Deri Tef Kına Tefi Lazer Gül Süslenmiş Gelin Tefi 30 Cm Vurmalı Çalgı Müzik Aleti Def fiyatı 299.51 TL olarak öne çıkmaktadır.

Evsay Isme Özel Deri Tef Kına Tefi Lazer Gül Süslenmiş Gelin Tefi 30 Cm Vurmalı Çalgı Müzik Aleti Def satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Evsay Isme Özel Deri Tef Kına Tefi Lazer Gül Süslenmiş Gelin Tefi 30 Cm Vurmalı Çalgı Müzik Aleti Def En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Evsay Isme Özel Deri Tef Kına Tefi Lazer Gül Süslenmiş Gelin Tefi 30 Cm Vurmalı Çalgı Müzik Aleti Def ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Evsay Isme Özel Deri Tef Kına Tefi Lazer Gül Süslenmiş Gelin Tefi 30 Cm Vurmalı Çalgı Müzik Aleti Def ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Evsay Isme Özel Deri Tef Kına Tefi Lazer Gül Süslenmiş Gelin Tefi 30 Cm Vurmalı Çalgı Müzik Aleti Def ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Evsay Isme Özel Deri Tef Kına Tefi Lazer Gül Süslenmiş Gelin Tefi 30 Cm Vurmalı Çalgı Müzik Aleti Def ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.