Ely Parker İsme Özel Bebek Bornoz Seti, Pamuklu Havludan, Yenidoğan, Nakışlı Hediye (4 Parça) Sarı

Yaza Merhaba
790.46 TL
667.00 TL
Kazancınız: 123.46 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 14 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bu İsme Özel Bebek Bornoz Seti, yeni doğan bebekler için mükemmel bir hediye seçeneğidir. Bornozun sol göğsüne istediğiniz ismi yazdırabilirsiniz. Sipariş sırasında 8 harften fazla olmamak üzere ismi belirtmeniz gerekmektedir. İsim bilgisini Sipariş Sorularım kısmına yazmanız yeterlidir.

Bu bornoz seti, birinci kalite %100 pamuk ipliğinden üretilmiştir. Bebek bornozu, havlu kundak, kese ve terlikten oluşmaktadır. Havlu ölçüsü 70x70 cm'dir ve bebek bornozu 1-2 yaş arası çocuklar için uygundur. Yumuşak dokusu sayesinde banyodan sonra çocuğunuzun vücudundaki ıslaklığı hızla emer.

Bu bornoz seti, yenidoğan bebekler için özel bir hediye seçeneğidir. Hem iç yüzeyi hem de dış yüzeyi pamuklu olduğu için bebeklerin hassas ciltleri için uygundur. Kaliteli malzemesi sayesinde uzun süre kullanılabilir ve sertleşme yapmaz. Üretiminde kullanılan havlu, AB standartlarını karşılamaktadır ve su emicilik testinden başarıyla geçmiştir.

Bu bornoz setini kullanmadan önce ilk yıkamayı uzun programda yapmanız önerilir. Böylece bir-iki yıkama sonrasında ürün pamuk bırakmaz. Çamaşır makinesinde 40°C'de yıkanabilir ve kurutma makinesinde kurutulabilir. Pamuklu ürünlerde doğal bir sonuç olan pamukçuk oluşumunu önlemek için deterjan gözüne bir tatlı kaşığı karbonat ekleyebilirsiniz.

Bu bornoz seti, diğer bornoz modellerine ve pançolara da mağazamızda bulabilirsiniz. Mağaza ismimize tıklayarak daha fazla ürüne ulaşabilirsiniz. Sipariş sırasında isim bilgisi veren müşterilere özel hediye notu ve paketi hazırlanmaktadır. İsim bilgisi vermeyen müşterilerin siparişi isimsiz olarak gönderilecektir.

İade işlemleri için lütfen bize ulaşın.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Ely Parker

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Standart
Cinsiyet (anne-bebek):
Unisex
Desen ayakkabı çanta:
Nakışlı / İşlemeli
Dış Materyal :
Pamuklu Havlu
Marka:
Renk :
Sarı
Set bebek tuvalet banyo:
4
Yaş Grubu (anne - bebek):
Bebek


Sık Sorulan Sorular

Ely Parker İsme Özel Bebek Bornoz Seti, Pamuklu Havludan, Yenidoğan, Nakışlı Hediye (4 Parça) Sarı fiyatı ne kadar ?

Ely Parker İsme Özel Bebek Bornoz Seti, Pamuklu Havludan, Yenidoğan, Nakışlı Hediye (4 Parça) Sarı fiyatı 667.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

Ely Parker İsme Özel Bebek Bornoz Seti, Pamuklu Havludan, Yenidoğan, Nakışlı Hediye (4 Parça) Sarı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Ely Parker İsme Özel Bebek Bornoz Seti, Pamuklu Havludan, Yenidoğan, Nakışlı Hediye (4 Parça) Sarı En geç 14 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Ely Parker İsme Özel Bebek Bornoz Seti, Pamuklu Havludan, Yenidoğan, Nakışlı Hediye (4 Parça) Sarı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Ely Parker İsme Özel Bebek Bornoz Seti, Pamuklu Havludan, Yenidoğan, Nakışlı Hediye (4 Parça) Sarı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Ely Parker İsme Özel Bebek Bornoz Seti, Pamuklu Havludan, Yenidoğan, Nakışlı Hediye (4 Parça) Sarı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Ely Parker İsme Özel Bebek Bornoz Seti, Pamuklu Havludan, Yenidoğan, Nakışlı Hediye (4 Parça) Sarı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.