Amway Home Konsantre Sprey Temizleyici Zoom™ Ve Tabanca Püskürtücülü Şişe Home™

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
500.00 TL
457.08 TL
Kazancınız: 42.92 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

1 litre üründen 3 litre Temizleyici elde edilir. ; Çok amaçlı temizleyici yıkanabilen çeşitli yüzeyler üzerindeki temizlenmesi zor lekeleri yok eder ; Ekonomiktir ve temizlik işinin zorluğuna göre, amaca uygun olarak istenilen oranda suyla seyreltilebilir ; Kullanımı kolay ve pratiktir ; Solventler ve yüzey aktif maddelerden oluşan güçlü formül yağlı kirleri söker atar ; Konsantredir ; Suyla durulama gerekmez – püskürtüp silmek yeterlidir ; Yıkanabilen yüzeylerde güvenle kullanılabilir. Normal temizlik için 1 : 2 oranında veya inatçı lekeler için 1 : 1 oranında seyreltin. tabanca püskürtücülü şişeyi 6 kez dolduracak kadar ürün bulunmaktadır. 1 litre üründen 3 litre Temizleyici elde edilir. Ürünü amway home tabanca püskürtücülü şişe içinde seyrelttikten sonra 30 gün içinde kullanınız, bitmediği takdirde boşaltınız. Şişeyi tekrar kullanmadan önce tamamen boşalttığınızdan ve duruladığınızdan emin olunuz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Amway

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Unisex
Ek Özellik:
Organik
Marka:


Sık Sorulan Sorular

Amway Home Konsantre Sprey Temizleyici Zoom™ Ve Tabanca Püskürtücülü Şişe Home™ fiyatı ne kadar ?

Amway Home Konsantre Sprey Temizleyici Zoom™ Ve Tabanca Püskürtücülü Şişe Home™ fiyatı 457.08 TL olarak öne çıkmaktadır.

Amway Home Konsantre Sprey Temizleyici Zoom™ Ve Tabanca Püskürtücülü Şişe Home™ satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Amway Home Konsantre Sprey Temizleyici Zoom™ Ve Tabanca Püskürtücülü Şişe Home™ En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Amway Home Konsantre Sprey Temizleyici Zoom™ Ve Tabanca Püskürtücülü Şişe Home™ ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Amway Home Konsantre Sprey Temizleyici Zoom™ Ve Tabanca Püskürtücülü Şişe Home™ ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Amway Home Konsantre Sprey Temizleyici Zoom™ Ve Tabanca Püskürtücülü Şişe Home™ ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Amway Home Konsantre Sprey Temizleyici Zoom™ Ve Tabanca Püskürtücülü Şişe Home™ ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.